Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az normális ha ráncos vagyok...

Az normális ha ráncos vagyok 14évesen?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. nem sminkelem magamat.de csak akkor,amikor megyek messzire valahova.csak ilyen por féle alapozót és szemcerúzát szoktam használni. nem értem,a barátnőim mindig ki vannak festve,12 évesen,és ők nem ráncosak.A homlokom ráncos,és a szemem csak néha O-O

nem tudom,egyszer azt szoktam látni,hogy a szemem alatt is ráncok vannak. szóval ez normális? O_O

2009. aug. 21. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot?
2009. aug. 21. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális! Próbálj meg több vizet inni, sok gyümölcsöt fogyasztani, eleget aludni, az alkoholtól tartózkodni. Kezdj el használni könnyű zsíros és egyben hidratáló krémet. A fényét vedd el egy kevés babahintőporral. Az alapozó inkább szárítja a bőrt. Ne használdd!
2009. aug. 21. 15:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Jah és zsíros az arcbőröm!!
2009. aug. 21. 15:53
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

am nem iszok sokat

2009. aug. 21. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább két liter folyadékot igyál meg egy nap, lehetőleg ásványvizet és ne cukros üditőket.
2009. aug. 21. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 15 vagyok és 10 éves korom óta ráncos a szemem alatt, de az unokahugom 4 éves és neki is ráncos szóval szerintem emiatt nem kell aggódni! De szerencsés vagy, ha nem mindíg ráncos akkor neked nem olyan rögzültek mint nekem, pihenéssel vagy szemvidítófűvel esetleg uborkával eltunnek:)

A Homlokon lévő ráncokat általában sressz és igzalom okozza, és jelentéktelen dolgok miatt is izgulok sokszo és két halvány ránc van a homlokomom nem tudok mit tehetnék ellene, de nincs ebbe semmi furcsa...sok folyadék tényleg segít én gépezés közben pohárszám döntöm amgamba az innivalót és azóta alig látszik ami a homlokomon van...:)

2009. aug. 21. 16:02
 7/11 A kérdező kommentje:
hopááá hát teát szoktam inni.ásványvizet meg nem annyira szeretem,de ha ajánlod akkor megfogom inni:)
2009. aug. 21. 16:04
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!!:))
2009. aug. 21. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem is "ráncos" a szemem alatt de próbálok ellene tenni :) az is lehet, hogy ez genetika. :)
2009. aug. 21. 21:35
 10/11 A kérdező kommentje:
genetika :O az mit jelent?:O
2009. aug. 27. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!