Az normális ha ráncos vagyok 14évesen?
14 éves lány vagyok. nem sminkelem magamat.de csak akkor,amikor megyek messzire valahova.csak ilyen por féle alapozót és szemcerúzát szoktam használni. nem értem,a barátnőim mindig ki vannak festve,12 évesen,és ők nem ráncosak.A homlokom ráncos,és a szemem csak néha O-O
nem tudom,egyszer azt szoktam látni,hogy a szemem alatt is ráncok vannak. szóval ez normális? O_O
köszi a válaszokat.
am nem iszok sokat
Én 15 vagyok és 10 éves korom óta ráncos a szemem alatt, de az unokahugom 4 éves és neki is ráncos szóval szerintem emiatt nem kell aggódni! De szerencsés vagy, ha nem mindíg ráncos akkor neked nem olyan rögzültek mint nekem, pihenéssel vagy szemvidítófűvel esetleg uborkával eltunnek:)
A Homlokon lévő ráncokat általában sressz és igzalom okozza, és jelentéktelen dolgok miatt is izgulok sokszo és két halvány ránc van a homlokomom nem tudok mit tehetnék ellene, de nincs ebbe semmi furcsa...sok folyadék tényleg segít én gépezés közben pohárszám döntöm amgamba az innivalót és azóta alig látszik ami a homlokomon van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!