Otthoni füllyukasztás?!
Eltépsz a patikába.Ott veszel 2 db injekciós tűt /kb 10 Ft/db /valamint tiszta alkoholt/ha adnak még ki/....go haza..... A tű elvileg steril de nem árt ha esetleg tiszta alkoholba vagy arcszeszbe "meg fürdeted".Havernak szólsz,fogja át tolja,vársz kb 5-10 percet majd tű ki ,fülbevaló be és kész :-)
Hallottam olyanról aki forró tűvel csinálta a vérzés elkerülése véget.....sztem az kib@szott fájdalmas lehetett :-)
Sok sikert!
Én úgy csináltam, hogy ebayen vettem egy füllyukasztó pisztolyt, és azzal gyorsan fájdalommentesen megvan. Ja és olcsó.
Persze lehet tűvel is átszúrni, de akkor steril legyen, vegyél injekciós tűt patikában, a legvastagabbat. Ja meg alkohol is kell a fülbevaló meg minden fertőtlenítésére.
En is magamnak szurtam,amikor tini voltam :D vagyis mar volt egy-egy lyuk a fulembe,de en a balba szerettem vola meg kettot...a gaz,hogy nem emlekszem mivel szurtam at...Lehet,hogy fulbevaloval?! mar nem tudom....
De egyet tudok,NEM fajt!!! :D Anyam majdnem rosszul lett,amikor meglatta,hogy atszurtam magamnak :D
A legjobb tenyleg ha fertotlenitesz egy tut...
Egy a lenyeg,hogy a masik oldalon is ugyanoda kell szurjad,mint a masikat,ami nem egyszeru :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!