Miért van ekkora öltözködési és magamutogatási különbség a férfiak és nők között?
Manapság női egyberuha kb alig ér combközépnél lejjebb. A férfi öltöny tetőtől talpig eltakarja a testet és két részes.
Nyáron lehet hogy nőként kellemesebb, de férfiként öltönyben és hosszú nadrágban már nem olyan jó. Télen meg, nem tudom, nem fáznak a nők ezekben a ruhákban?
Egy férfi felső általában még ha rövidujjú is, a felkar közepéig ér és lent deréktájban bőven rálóg a nadrágra. Egy női felső olyan, mint egy trikó, kiemeli a mellet, betekintést is enged és deréktájban is elég lenge, felcsúszik, kilátszik alóla a has.
Egy női rövidnadrág hossza már a férfi alsónadrág hosszánál is rövidebb. Míg a női rövidnadrág hossza ilyen 10, max 20 cm, addig a férfi rövidnadrág térdig ér.
A nők előszeretettel hordanak szoknyát. És ezt a ruhát a nőiesség egyik szimbolumaként is tartja a társadalom. De manapság a szoknyák hossza is valami extrém rövid lett. Bőven térd fölött érnek véget és alig takarnak valamit. Ha leülnek meg csavargatják a lábukat, ha nem szeretnék közszemlére tenni női szerveiket a hölgyek.
Nem bántásból vagy kötekedésből kérdezem. De miért van ez? Miért alakult ki így? A nők manapság mintha nyíltan kifejeznék a szexualitásukat. A férfiaknál meg ez nem ennyire a külsőségekben nyilvánul meg.
A nőket ez nem zavarja? Nem kellemetlen? Szóval, hogy ilyen kivágott ruhákban vannak. Nem érzik magukat egy szexuális tárgynak ettől?
Esetleg a férfiak, akik párkapcsolatban élnek egy nővel, őket nem zavarja, ha az illető hölgy lengébben öltözködik? Így más férfiak is láthatják, ha jól értem. A nőnek nem probléma, hogy más férfi is így látja őt?
Csak számomra már annyira szembetűnő, hogy szinte az összes női praktika, ruha és eszköz arra való, hogy a szexuális érdeklődést felkeltse a nő teste iránt. Vagyis én így látom.
Ti mit gondoltok?
egy női test szép
egy miniszoknyában a szép lábak igencsak jól néznek ki, vagy egy dekoltázs, esetleg a kicsit kilógó derék
de most egy férfi mit pakoljon ki? el tudod képzelni őket combközépig érő gatyában? nem értem a problémát
de még mindig ott vannak a lazán kigombolt ingek egy kis mellkasszőrrel
Aki ebben érzi jól magát az nyilván vállalja is a következményeit.
Egy férfinak ha izmosabb a teste, lenne mit kitennie.
Egyén válogatja,hogy ki mit vesz fel. Jómagam soha nem hordtam miniszoknyát, és soha nem tettem ki a mellem, még azt a kicsit sem ami van. Nem szerettem volna sosem,ha csak Úgy tekintenek rám, mint egy tárgyra.
Aki szereti magát mutogatni az mindig is olyan ruhákat fog felvenni amiben mindene kint van. El kell fogadni, ez van.
Nem azt állítom, hogy a női test nem szép.
Igen, a női test szép. A kihívó öltözködés meg szexis és odavonzza a figyelmet.
Csak ha ebbe belegondolunk, akkor bennem felmerülnek további kérdések. Miért akarja a nő mindenáron világgá kürtölni a szexualitását? Miért csodálkoznak, ha ezek után csak egy szexuális tárgyat látnak bennük? Nem érzik magukat ettől a nők szexuális tárgynak? Nem kellemetlen számukra, hogy a férfiak nem ennyire kihívóan öltözködnek, de ők, mint nők, igen?
nem feltétlenül mutogatni akarja magát egy nő ,egy ilyen ruhában,egyszerűen csinos akar lenni,maga miatt,nem minden nőnek az a célja,hogy szexuális tárgyak legyenek!!
a férfiak fantáziálnak össze vissza mindent..ennyi..
elég szánalmas a világ,hogy minden a szexualitás körül forog :S
20/L
Mi a különbség a csinos és a magamutogatás között?
És honnan tudja azt egy nő, hogy az ő öltözködése más férfiakban mit vált ki majd?
Véleményem szerint ez azért alakult ki mert a férfiak inkább vizuális típusok, azaz könnyebben megfoghatóak a "szemükön" keresztül. Nem igen találsz például az újságosnál kifejezetten nőknek szánt magazint amiben férfiak meztelenkednek. Viszont meztelen nőkkel teli magazint rengeteget. Miért? Mert már rég rájöttek, hogy erre van igény.
Egy férfi sem fog odamenni hozzád, hogy "olyan szép a belsőd, úgy szeretnélek megismerni" Viszont a túl szexis mindenem kirakom öltözködéssel is mellé lehet csapni mert a delikvens inkább csak a megfektetni való kategória lesz. És a nők itt csapnak mellé leginkább a dolgoknak amikor mindent a kirakatba pakolnak, hogy egymást licitálják túl a "húspiacon".
Először is, a kihívó ruhákat a pasik igénye alakította ki. A legtöbb stylist is férfi. Kissé beteges ez a társadalom egy nőnek szexinek kell lennie míg egy pasinak gazdagnak és sikeresnek. Egy pasi nem attól szexi, hogy kilóg a melle fele, hanem pl. hogy magas izmos, jól öltözött és pénzes (sikeres).
Ez engem is zavar, hogy egy nő miért nem lehet kényelmes bugyiban? Miért nem lehet kényelmes cipőben? Miért nem lehet normális ruhában is jólöltözött?
Pl. a pasiknak gyártanak baromi kényelmes alsónadrágot, a strandon nem kell feszes fütyiméret-mutogató nadrágban feszengeni, mert nyilván a nőket nem ez hozná lázba, hanem az izmos felsőtest.
De egy nő egy szexi bikiniben jobban felkelti az érdeklődést, mert a férfitársadalom ezt várja el!
Minden korban a pasik korlátozták, hogy egy nő hogy öltözködjön!
Ezt nem a nők találták ki, hanem a férfi divattervezők.
Mert tudják, hogy a pasiknak tetszeni fog. Ezért.
Ha egy nő csinin felöltözik, akkor nem azért teszi, hogy szexuális tárgyat lássanak benne, ez a pasik hülye fejében van.
Én is jobban örülnék, ha beltiltanák a tangabugyit, a minit meg a extra kényelmetlen magassarkút. De a pasiknak ez tetszik, ezért a nők egy része ezt részesíti előnyben.
Amúgy a legtöbb nő inkább normálisan és egyszerűen öltözködik.
Ez ugyanolyan, mint pl. egy pasi azért vesz Audit meg BMW-t mert azzal "jobb" pasinak érz magát, és arra vár h így menő pasi lesz. Vagy elmegy kondizni és szexis felsőtestet csinál magának...
Ezek az igények.
A legtöbb nő nem húzza fel a nagyon kirívó ruhákat.
A nők csinosak akarnak lenni, de nagyrészt nem prostisak.
Nem igaz, hogy a magával elégedett nő mutogatja magát. Mármint igen, ő fogja mutogatni magát, nem az, aki önbizalomhiányos, viszont nagyon sok lány meg a kivágott ruhákkal kompenzálja lapos eszét, humortalanságát, vagy esetleg belső bizonytalanságát. Egy mindenét kidobó nő kétségbeesett nő, ezt nem szabad összekeverni azzal, hogy elégedett az alakjával, és ezt akarja mutatni. Mi van a mai világ agyában? Hogy a nő egyfajta "szexjáték" és teljesen természetes már, hogy ilyen-olyan plakátokon a fehérneműs fotókat látjuk szebbnél szebb nőkről. Mit gondol a nő? "Minél kevesebb ruhát veszek fel, annál inkább hasonlítok rá, annál jobban kívánnak a férfiak" Amit ezek a nők nem tudnak az az, hogy egy nő nem csak egy testből áll. Egy jó és értékes nő humoros, intelligens, sikeres, érzékeny, és még annyi más. Lehet, hogyha ránézek egy miniszoknyás, kivágott felsőt viselő nőre, és azt mondom, hú, szexi, de csak akkor, ha a csaj tényleg rendben van, és a kisugárzása szexi. Egyébként azt fogom rá mondani, hogy baromi közönséges. Mert az. Egy nőnek nem kellenek kivágott ruhák ahhoz, hogy hódítson, HA van megfelelő esze és humora. Akinek nincsen, nos, annak nagyon választása sincsen, ugye? Nem azt mondom, hogy minden kivágott ruhát viselő nő h.lye, mert nem, van, aki tényleg azokban érzi jól magát, vagy csak érzékeny a bőre a textiliára, mittudom én. De azért azt nem árt ha tudjátok, hogy egy magából kivetkőző nő nincsen rendben magával. Így vagy úgy, de valami nem stimmel nála, valahol van egy jókora lék az önbecsülésén.
Én magam soha nem hordok kivágott ruhákat. Egyrészt, mivel nincsen látványosan szép dekoltázsom, nem áll jól, másrészt meg nem érzem szükségét. Eddig kivágott ruhák nélkül sem volt semmi problémám a pasizással. Mert általában a pasiknak, akikkel járok, jártam az eszem sokkal fontosabb volt mint az, hogy van-e két nagy dinnye a mellkasomon, és hogy azt milyen gyakran mutogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!