Greczi laszlo kérdése:
A kerdesem az hogy hogyan hizhatnák meg?
Figyelt kérdés
14 vagyok es egy kicsit vekony nem anyira de azert vekony vagyok es szeretnek meg hizni segiteseget aban szeretnem kerni hohu egy etrend oszelaitast vagy ijesmi re gondoltam hizlalo kajak stb koszonom bocsanat a hely
esirasert
2012. dec. 10. 19:26
1/4 anonim válasza:
HAMBURGER CSOKI CSOKI COLA, TEPERTŐ HURKA KOLBÁSZ, LÁNGOS, PÖRKÖLT,KEVÉS MOZGÁSAL FÜSZEREZVE!!!!! ÉS NAGYON SOK RÁNTOTT HÚS ZSÍRBANPERSZE NEM OLAJBAN!!! SÜTEMÉNY 5-10DB ÉS CSAK ÜLJ ÜLJ KB ENNYI.
2/4 anonim válasza:
előző: az olcsóbb gyümölcslevekben, "ice teákban" kb. 1,5-2-szer annyi cukor van, mint a kólában, szóval akkor már inkább azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!