Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek széles a csípője,...

Akinek széles a csípője, annak alapból nagyobb a feneke is?

Figyelt kérdés
Minap megkaptam hogy "túl kerek" a fenekem,és nem igazán tudom mit gondoljak. 100 cm a csípőm kerülete,szerintem ez elég széles és gondolom ehhez nagyobb fenék is jár. Szerintetek?
2009. aug. 20. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül jár hozzá nagy fenék...nekem is ennyi a csípőm még sincs nagy fenekem,de ha tehetném a csontozatomon faragnék egy kicsit mert ezt lefogyni nem lehet :(
2009. aug. 20. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbnak tűnik... hiszen szélesebb.
2009. aug. 21. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekemis szélesebb a csípőm (pedig vékony vagyok) de nekem nem járt hozzá nagy fenék. (átlagos)
2009. aug. 21. 00:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én szerintem arányos vagyok úgy ahogy,és ha elkezdenék valami brutális fogyókúrát akkor valószínűleg onnan fogynék ahonnan nem kéne:(
2009. aug. 21. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem szelesek a csipoim, de a fenekem is nagyobb, ugy hogy nalam ez igy van...
2009. aug. 21. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Hány cm vagy? Amúgy nem hiszem, hogy emiatt nagyobb lesz a fenék, de ha mégis, annak csak örülj, mert:

1. nincsa annál rosszabb ha egy nő hasra (nem fenékre) hízik

2. ha deréktól lefelé vagy kicsit teltebb (nem pedig felfelé), akkor biztosan nem fognak kövérnek titulálni

Nálunk legalábbis volt egy csaj az osztályban, akinek széles csípője, nagy feneke, vastagabb combjai és darázsdereka volt. Sose kövérezték le. Viszont volt egy "úszógumis" csaj is, na ő egy párszor megkapta a fiúktól, hogy vannak kiváló fogyasztószerek, próbálja ki...

2009. aug. 31. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

170 cm magas vagyok,77 cm a derekam és 100 a csípőm,és sajnos csak 87 cm a mellem:(

Ez még arányos?:D

2009. aug. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!