Mi a velemenyetek az alakomrol? kep is van
Figyelt kérdés
Szoval en nagyon nem szeretem az alakom,utalom,ha fenykepeznek,a tükröket kerulom.Volt mar arra is pl,hogy egy pasi azt mondta h ugy nezek ki,mint egy tehen,pedig regen kavartunk.Ide is tettem mar kepet es mondtak,h dagadt vagyok.156 cm vagyok es hat sajnos 72 kg :(
2012. dec. 9. 19:57
21/23 anonim válasza:
Majd ha már nem csak néhány hete, hanem évek óta sportolsz, akkor panaszkodj, ha nem látszik. Egyelőre inkább mozogj, tényleg túl sok rajtad a fölösleg.
22/23 anonim válasza:
Hát nézd, annyira nem vészes, de én sem lennék vele kibékülve, az tuti! Mindenesetre az edzőtermi "lötyögés" nem elég, oda kell figyelni a kajára is, már elírták előttem az alapokat.
23/23 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme feltenni többször ugyanazt a kérdést! November 14, 17, 21, december 9 - csak amikre rátaláltam.
Egyébként van fogyni valód rendesen, de van akinek bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!