Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek az alakomrol...

Mi a velemenyetek az alakomrol? kep is van

Figyelt kérdés

Szoval en nagyon nem szeretem az alakom,utalom,ha fenykepeznek,a tükröket kerulom.Volt mar arra is pl,hogy egy pasi azt mondta h ugy nezek ki,mint egy tehen,pedig regen kavartunk.Ide is tettem mar kepet es mondtak,h dagadt vagyok.156 cm vagyok es hat sajnos 72 kg :(

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 9. 19:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

És ezt most ki kérdezte?

Akkor linkeljem én is, hány fajta van még közötte?

Meg hogy nekem ez tetszik?:

[link]

Senkit nem érdekel most...

2012. dec. 9. 20:45
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
az utolsónak igaza van rám is azt mondják a ducibb csajok h hízzak mert olyan vékony vagyok hát a pasiknak nem ez a véleményük... a kérdésedre válaszolva sok edzéssel és kitartással lehetsz jobb mint most a melled viszont nagyon lóg nekem ez gusztustalan kategória nagy és semmi tartása nincs..
2012. dec. 9. 20:47
 13/23 anonim ***** válasza:
A 7-es válaszoló utolsó mondatára írtam.
2012. dec. 9. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Mellben mindenesetre erős vagy.
2012. dec. 9. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:
azigen
2012. dec. 9. 22:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Elég kövér, a testzsírszázalékod bőven 30% fölött van.

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél, igyál naponta 2-3 liter vizet!

Edzés: Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.

2012. dec. 9. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Tényleg van rajtad felesleg, bár szerintem ez még nem a tehén kategória. Ezt még sok pasi vonzónak találja.

Ellenben az a melltartó... Biztos, hogy a te méreted??

2012. dec. 9. 22:24
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

azt a leborult szivarvégit! micsoda csőcicik! az egyik képen jól látom, h dupla melltartó van rajtad? :DDD

a beledet dolgozd le, a combod nem látszik, szóval arról nem tudok vélemény mondani.

nyugi, vannak olyan hapsik, akiknek ez jön be, akiknek meg nem, azoknál ne pedálozz, semmi értelme.

2012. dec. 10. 11:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem,nincs rajtam dupla melltarto...
2012. dec. 10. 14:29
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Nélküle még jobb képek lettek volna... :D Nyaaami
2012. dec. 10. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!