Mi a velemenyetek az alakomrol? kep is van
Szoval en nagyon nem szeretem az alakom,utalom,ha fenykepeznek,a tükröket kerulom.Volt mar arra is pl,hogy egy pasi azt mondta h ugy nezek ki,mint egy tehen,pedig regen kavartunk.Ide is tettem mar kepet es mondtak,h dagadt vagyok.156 cm vagyok es hat sajnos 72 kg :(
És ezt most ki kérdezte?
Akkor linkeljem én is, hány fajta van még közötte?
Meg hogy nekem ez tetszik?:
Senkit nem érdekel most...
Elég kövér, a testzsírszázalékod bőven 30% fölött van.
Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél, igyál naponta 2-3 liter vizet!
Edzés: Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.
Tényleg van rajtad felesleg, bár szerintem ez még nem a tehén kategória. Ezt még sok pasi vonzónak találja.
Ellenben az a melltartó... Biztos, hogy a te méreted??
azt a leborult szivarvégit! micsoda csőcicik! az egyik képen jól látom, h dupla melltartó van rajtad? :DDD
a beledet dolgozd le, a combod nem látszik, szóval arról nem tudok vélemény mondani.
nyugi, vannak olyan hapsik, akiknek ez jön be, akiknek meg nem, azoknál ne pedálozz, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!