Milyen illata van az új avril parfümnek? Nektek tettszik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 23:46
1/6 anonim válasza:
szerintem naon finooom^^ hamarosan venni is fogok,csak msot le vaok égve XD
2/6 anonim válasza:
Milyen illata van? Tömény, édes. Nincs benne semmi rafináltság. Nekem ez nem tetszik. Attól függetlenül sok Avril-rajongó vagy épp nem rajongó szereti. Tehát ne ez legyen mérvadó. Én nem nézem le sem a parfümöt, sem azt, aki szereti. Csak nem az én illatom. De figyu, innen tudsz rendelni ingyen mintát és te magad megillatolhatod :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem egész jó illata van, én nem érzem töménynek, inkább kellemesen édeskésnek. Avril nem érdekel, úgyhogy nem ez miatt mondom. Mondjuk pénzt azért nem adnék ki érte, de ha ajándékba kapnám, azért használnám. 31L
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :))
2009. aug. 20. 11:26
5/6 anonim válasza:
Én rendeltem innen termékmintát, de nem győzött meg. Átlagos. Nem túl tömény vagy édes szerencsére, de semmi extra. Nekem nem jön be.
6/6 anonim válasza:
Nagyon szeretem Avrilt, próbáltam többször is szagolgatni a parfümjét, hátha hozzászokom, de egyszerűen nem bírom megszeretni az "illatát".
Tényleg nagyon semmilyen.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!