Zakót miért ne mossunk mosógéppel és ha már kimostuk, akkor mit csináljunk vele?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 09:53
1/2 anonim válasza:
Hát a finom gyapjú anyagoknak nem tesz jót, ha mosógépben mossák 8bolyhosodik, vagy esetleg elveszti az alakját), de ezek a mai mosógépek már olyan programmal is rendelkeznek amik igen kímélőek, szóval ha nem lett semmi baja akkor akaszd fogasra megszáradni aztán kész.
Én a fekete női zakómat már többször is kimostam (bár az nem gyapjú) és semmi baja. Nem fogok egy pár ezres cuccot tisztítóba vinni alkalmanként mit tudom én hány forintért.
2/2 anonim válasza:
Igen, az ilyen különlegesebb anyagból készült daraboknak tényleg nem tesz jót, van, amit még kímélő programmal sem lehet mosni mosógépben. Persze ez attól függ, milyen összetevői vannak a ruha anyagának. Az ilyen olcsóbb zakók, blézerek simán moshatók gépben.
Nekem van ebből is, abból is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!