Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zakót miért ne mossunk mosógép...

Zakót miért ne mossunk mosógéppel és ha már kimostuk, akkor mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a finom gyapjú anyagoknak nem tesz jót, ha mosógépben mossák 8bolyhosodik, vagy esetleg elveszti az alakját), de ezek a mai mosógépek már olyan programmal is rendelkeznek amik igen kímélőek, szóval ha nem lett semmi baja akkor akaszd fogasra megszáradni aztán kész.

Én a fekete női zakómat már többször is kimostam (bár az nem gyapjú) és semmi baja. Nem fogok egy pár ezres cuccot tisztítóba vinni alkalmanként mit tudom én hány forintért.

2012. dec. 7. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, az ilyen különlegesebb anyagból készült daraboknak tényleg nem tesz jót, van, amit még kímélő programmal sem lehet mosni mosógépben. Persze ez attól függ, milyen összetevői vannak a ruha anyagának. Az ilyen olcsóbb zakók, blézerek simán moshatók gépben.

Nekem van ebből is, abból is:)

2012. dec. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!