Rengeteg fotó készült rólam de az az érzésem hogy nem tartozom a legszebb lányok közé. Anyukám mindig azt mondja nekem hogy te vagy a legszebb kincsem de nekem ez nem elég. Mástol is hallanám már szívesen. át küldtem pár képemet egy két srácnak fészen hogy mégis mondjanak valami véleményt és hát ők is azt mondták hogy mese szép vagyok de mindig olyan sok nevetős fejet irtak utánna és kicsit furán éreztem magam mert nemtudtam min röhögnek. Fotósnak tanulok imádok fotózni főleg magamat és a legjobb saját magam által készített képemet raktam fel sok 100 közül anyuval együtt választottam ki. ezen a képen éppen nagy csücsörítésekben vagyok :$$$ szóval mondanátok valami véleményt? Szerintetek milyen vagyok ? :$$$
Huu, valaki nagyon ráér :DD Hát igen, szar is ez az unalmas csütörtök este :DDD FAKE!
2012. dec. 6. 22:52
2/15 A kérdező kommentje:
megkérdeztem anyut de ő sem tudja mit jelent az hogy fake.
remélem azt hogy szép:)
2012. dec. 6. 22:55
3/15 anonim válasza:
Fake=a világ legszebb lánya! gyönyörűségem:)
2012. dec. 6. 22:59
4/15 anonim válasza:
A csatolt kép linkja szerint a kacsa arc. com-ról jött a csúnya lány című kép. Szerinted ez alapján szép vagy??? :D
2012. dec. 6. 23:12
5/15 anonim válasza:
Beléd szerettem nő létemre annyira szép vagy.
2012. dec. 6. 23:39
6/15 anonim válasza:
nem akarok így kinézni, mert akkor minden helyes pasi értem bomolna. meseszép vagy :3
2012. dec. 7. 11:45
7/15 anonim válasza:
remélem ez valami vicc.. de a 'leirásod' alapján is már annak tünik :)
2012. dec. 7. 12:02
8/15 anonim válasza:
Ennyire nincs életed?
Másokon szórakozol?
2012. dec. 7. 14:38
9/15 anonim válasza:
Szerintem itt csak annyiról van szó, hogy egy beképzelt pcsa vagy, aki utálja ezt a lányt biztos a semmiért és kitetted ide ezt a képet, hogy röhögjenek rajta. Szép mondom szép. Nincs jobb dolod annál minthogy másokkal foglalkozz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!