Hol tudnék venni jó melltartókat?
Figyelt kérdés
Fél éve vettem 2 db Triumph melltartót és már most rosszak, 13.000 ft volt a kettő...
Na ilyet még egyszer nem veszek.
Budapesten belül hol tudnék 1-2 ezer ft-ért JÓ melltartót venni? Strapabíró, erős melltartó kéne, mert lógnak a melleim és fel kell "polcolni"...
2012. dec. 6. 19:43
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve nagy előny, ha a 4/6-os vonalán, vagy a 3-as metró vonalán lenne az a bolt. :)
2012. dec. 6. 19:46
2/3 anonim válasza:
Turkáló? Szoktak lenni zsír új darabok is. Esetleg H&M, kb. 2500 Ft-ért már vannak jók.
3/3 anonim válasza:
H&M-ben szoktam venni, nem drága és jó minőségű, legalábbis rajtam tartós. De nekem nincs nagy mellem amit nagyon tartania kell. Meg kézzel mosom, nem gépben, így tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!