Hogyan lehet fájdalommentesen eltávolítani az orrszőrt?
Figyelt kérdés
Szemöldökcsipesszel nagyon fáj, gyantával - gondolom - még jobban.2012. dec. 5. 20:54
1/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: kis körömvágó ollóval levágod azt a részt, ami kilóg az orrodból. Az egészet ne vágd le, mert nem lesz, mi védje az orrodat a hidegtől és a portól. Én már megjártam ezzel, azért szólok :)))
2/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lóg ki, de látszik közelről. És pont azért, mert régen elkezdtem vágni körömollóval:(
Azért köszi!
2012. dec. 5. 22:21
3/3 anonim válasza:
Közelről mindenkinek látszik. Emiatt nem kell kiszedni, azzal csak azt éred el hogy gyakrabban leszel beteg. Ennyit nem ér. Mindenképp fáj ha kiszeded, akkor nem csak ha lenyírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!