A szüleim miatt nem lehetek jó pasi. Mit csinálhatok velük, hogy támogassanak?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,186 cm magas,elég izmos,tűrhető arcú,kék szemű.DE szemüvegem van,a hajam stílustalan,van pár pattanásom,ócska ruhákban járok,és van rajtam kb.5 kiló felesleg.Sokan mondták,hogy jó pasi lehetnék,ha ezeken változtatnék.De sajnos a szüleim miatt nem tudok.Nem engedik hogy elmenjek kozmetikushoz,azt se,hogy kontaktlencsém legyen,a fodrásznak ők mondják meg milyen hajam legyen,nekem beleszólásom nagyon nincs,nem támogatják,hogy szálkásító étrendem legyen,a ruháim szerintük jók.(tényleg nem a legdrágább Bershkáért nyavajgok de 2 gatyám van:az egyik marha bő,lötyög mindenhol,a másik 15 centivel rövidebb mint a lábszáram,eláll tőle.1 db vastag pulcsim van,és egy tucat rövidujjú amik már meglehetősen deformáltak.Ezenkívül pizsama+edzőcuccok.Ennyi a ruhatáram.) De sajnos így kevés az önbizalmam,és szeretnék jól kinézni..az anyagi lehetőségeink megvannak hozzá,nem tudom miért nem engedik ezeket a dolgokat.Ha felhozom a témát annyi a válasz,hogy szerintük jól nézek ki.Hogy érjem el,hogy támogassanak? Sajnos nem túl szoros a viszonyunk,elváltak.:( 16/F2012. dec. 4. 21:31
11/11 anonim válasza:
Én egész tinikoromban sportolni akartam és egészségesen étkezni, de anyámék nem voltak hajlandóak erre költeni, mert hogy lány vagyok és lánynak nem illik, és egyem csak azt a kolbászt meg zsíros kenyeret, fejlődő szervezetnek az kell. Mikor már a saját keresetemből végre úgy éltem ahogy akartam, olyan kialakult betegségeim, gerinc meg ízületi problémáim voltak az addig rám kényszerített szar proli életmódtól, amiket a mai napig nem tudtam normálisan kikezeltetni. Illetve a szüleim folyamatos lakásban dohányzásától asztmás is lettem, ez mára már enyhült, de sosem bocsátom meg nekik, hogy ennyire alkalmatlanok voltak a gyereknevelésre. Kutyát nem bíznék az ilyen emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!