Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szüleim miatt nem lehetek...

A szüleim miatt nem lehetek jó pasi. Mit csinálhatok velük, hogy támogassanak?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,186 cm magas,elég izmos,tűrhető arcú,kék szemű.DE szemüvegem van,a hajam stílustalan,van pár pattanásom,ócska ruhákban járok,és van rajtam kb.5 kiló felesleg.Sokan mondták,hogy jó pasi lehetnék,ha ezeken változtatnék.De sajnos a szüleim miatt nem tudok.Nem engedik hogy elmenjek kozmetikushoz,azt se,hogy kontaktlencsém legyen,a fodrásznak ők mondják meg milyen hajam legyen,nekem beleszólásom nagyon nincs,nem támogatják,hogy szálkásító étrendem legyen,a ruháim szerintük jók.(tényleg nem a legdrágább Bershkáért nyavajgok de 2 gatyám van:az egyik marha bő,lötyög mindenhol,a másik 15 centivel rövidebb mint a lábszáram,eláll tőle.1 db vastag pulcsim van,és egy tucat rövidujjú amik már meglehetősen deformáltak.Ezenkívül pizsama+edzőcuccok.Ennyi a ruhatáram.) De sajnos így kevés az önbizalmam,és szeretnék jól kinézni..az anyagi lehetőségeink megvannak hozzá,nem tudom miért nem engedik ezeket a dolgokat.Ha felhozom a témát annyi a válasz,hogy szerintük jól nézek ki.Hogy érjem el,hogy támogassanak? Sajnos nem túl szoros a viszonyunk,elváltak.:( 16/F
2012. dec. 4. 21:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Persze karácsonyra,szülinapra kérnék ruhát,és én is fizetném,nem csak úgy.
2012. dec. 4. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:

ha lesz pénzed a tudtuk nélkül kell menni fodrászhoz.

HA fogyni akarsz ehetsz mindent mértékkel, mozogni kell eleget és mértékkel enni a zabálás helyett. Esetleg diákmelót szerezz abból megoldható a ruhapénz is egma szemüveg csere

2012. dec. 4. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Mozgok,heti 4 edzésem van,de nagymamám főz rám,ő marha zsíros kaját csinál.Én pedig eszek,mert ha koplalok,akkor nem tudok koncentrálni suliban.
2012. dec. 4. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
mondd meg nekik hogy hallgassanak meg .mondd el nekik hogy neked fontos hogy jól érezd magad és kérdezd meg tőlük hogy nekik a saját tetszésük a fontosabb vagy az hogy te tetszél magadnsk...:) ha szeretnek akkor azt szeretnék hogy te jól érezd magad ...valahogy erre a lényegre vezetsd rá őket
2012. dec. 4. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Keress diákmunkát és hétvégente, szünetekben dolgozhatnál, abból vásárolhatnál amit csak akarsz. Legyél határozott ha fodrászhoz kell menni, mondd meg hogy te nem mész ha nem vágathatod olyanra amilyenre te akarod, lázadj, blabla, ami kell, hogy felfogják már nem vagy 5 éves. Mert szerintem még nem fogták fel hogy már nem egy taknyos kisgyerek vagy akit nekik kell öltöztetni.
2012. dec. 4. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
nem kell koplalni csak kevesebbet kell enni főleg vacsorára ha majd lesz saját pénzed akkor majd megveszed magadnak amit akarsz ,majd idővel javulni fog minden azaz gondolom 15-16 körül lehetsz...
2012. dec. 5. 08:47
 7/11 anonim ***** válasza:
uhh bocs most látom 16 vagy akkor várd ki a nyarat és kezdj el dolgozni... sok sikert!!!
2012. dec. 5. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Ép ez az,hogy így se eszem sokat.Pl.sütit,csokit nem,főleg csirkét,rizst,zöldséget,és sokat sportolok,de ìgy nem fogyok.
2012. dec. 5. 09:15
 9/11 anonim válasza:
Helllo! Én is ezt akrtam csinálni 16 évesen. Jártam rendszeresen gyúrni heti 4-szer de abba kellett hagynom, mert egyszerűen a szüleimnek nem volt pénze csirkelmellre, meg salátára. Mindig csak kenyér megzsíros kolbász volt itthon. Enni pedig kellett. Szóvalezért abbahagytam most 2 éves vagyok, és jó kövér lettem. Annyira idegesít engem az hogy ha valaki egészségesen akar étkezni de nincs rá pénz, mert kiba@ottul drágán adják, az olcsó zsíros kajákat pedig olcsón. Mindig amikor megyek valahová látok egymás mellett vagy 10-20 pékséget, de egészséges kajákat sohasem. A saláta is ez a zöld tasakos 500 ofrint. Plussz kellenne még fehérjepor, a szálkásításhoz csirkemell stb... Összeszámolom amennyi kell a szálkásításhoz, havi 40-50 ezer forintból ha kijövünk és ez csak a szálkásítás, plsusz még a gyúrás. Na én ezért hagytam abba , marha drága sport, és sajnos az étel is az.
2012. dec. 5. 17:10
 10/11 anonim válasza:
Mége lőző válaszoló vagyok: És nézd meg hogy mennyibe kerül az afrikai harcsa az a legjobb a szálkásításhoz, vagy 2500 forint. Miért nem úgy van a mai világban hogy az egészséges kaják lesznek az olcsók és a zsírosak pedig drágák, olyan sok orvos mondja meg mindenki hogy ne együnk egészségtelenül, hát én is azt mondom de akkor ne adják el drrága pénzért.. Nem értem én a a mai világot. Az ember akar egészségesen élni de nem teheti mert nincs rá pénze 20/f
2012. dec. 5. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!