Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony vagyok?

Szerintetek nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés
168 cm és 48 kg. Mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok. Hogyan tudnék hízni? 14/L

2012. dec. 2. 15:23
 1/7 anonim válasza:
32%
Hallod én egy centivel vagyok nálad alacsonyabb és 2 kg mal és ha fegyvert fognának rám se fogyóznék! Még van időd még úgyis hízni fogsz, megnő a combod, csípős szélesebb lesz, egyszóval nő leszel! Ne azért akarj lefogyni mert a kövér zsíros osztàlytársaid azt mondják:)
2012. dec. 2. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Én hízni akarok, nem fogyni :D
2012. dec. 2. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: szó nem volt fogyásról, a kérdező épp az ellenkezőjére céloz...

Kedves kérdező, én 162 centi vagyok, és 42-43 kiló. Nem vagyok anorexiás, és más betegséggel sem küzdök, ami ezt okozhatná. Ha ilyen a testalkatod, más szóval örökölted a vékonyságod, erőlködhetsz, alig fogsz hízni. A lényeg, hogy biztos legyél abban, hogy nincs semmilyen betegséged. Menj el vérvételre, ott majd megmondják, hogy van-e valami baj a szervezeteddel. :)

2012. dec. 2. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mondanálak nagyon vékonynak, ne akarj hízni. Inkább sportolj valamit, az az egészségednek is jót tesz és izmosabb leszel tőle. Az izom pedig nehezebb a zsírnál, tehát a súlyod is nőni fog amellett, hogy formás maradsz.
2012. dec. 2. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is 168 cm és 48 kg vagyok. És nekem is szokták ezt mondani,hogy túl vékony vagyok. De ez van,ilyen géneket örököltem. Szerintem nem kell híznod semmit,ha te így érzed jól magad,mással meg nem kell foglalkozni,én se szoktam. :D
2012. dec. 2. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég vékony vagy, de nem baj. Még fogsz hízni, mivel csak 14 éves vagy. A magasságodhoz ideális lenne 52-53 kiló.

Én 1,66m és 52 kg vagyok, van rajtam kis felesleg (ami másnak nem felesleg), de szerintem még alakulsz bőven!

26L

2012. dec. 2. 19:05
 7/7 boboooka válasza:

én 168cm vagyok és 50kg.. tőlem is kérdezik h anorexiás vagy..? de nem tudják hogy 6éves korom óta kézilabdázok.

szóval izom is van rajtam azért.

13/L

2012. dec. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!