Szerintetek szép az, ha valakinek természetes fekete haja van?
Figyelt kérdés
nem a kisebbségre gondoltam :)2009. aug. 18. 21:11
1/16 anonim válasza:
nekem a fekete meg a barna haj a gyengém
úgyhogy szerintem szép :)
2/16 anonim válasza:
Persze hogy szép! Miért ne lenne az? A természetes mindig szép szerintem,a fekete meg főleg.
3/16 anonim válasza:
Amellett hogy szép, nagyon ritka is!
4/16 A kérdező kommentje:
na örülök hogy tetszik nektek :)
nekem is fekete van :)
2009. aug. 18. 21:28
5/16 anonim válasza:
Szerintem is szép, de hogyha én látok egy természetes fekete hajú lányt akkor nem tudom de nekem a cigány lányok jutnak az eszembe, nem tudom miért!!!De amúgy szép :D
6/16 anonim válasza:
sztem nagyon szép(:
nekem meg hófehérke jut eszembe.xD
7/16 anonim válasza:
nagyon szép, szerintem sokan irigyelhetik a hajad, én is. Egyedi, különleges és valahogy gyönyörű a fénye. :)
8/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
neked is biztos nagyon szép van =)
2009. aug. 20. 17:16
9/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép,bár egyáltalán nem ritka!Ma már szinte minden 2. lánynak fekete a haja.Az én családomban is 4-en vagyunk lányok ebből 3-nak fekete a haja.Mindegyik festi,de ezt egy idegen nem hinném hogy meg tudná mondani.
10/16 A kérdező kommentje:
én a természtes , nem a festett fekete hajra gondoltam :)
2009. aug. 20. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!