Hogyan borotváljam? 13/f
A borotválkozás... Istenem, de unom már. :D Kb. 11 éves korom óta borotválkozom, s unalmamban már a művészi énemet is kiéltem, s mindenféle fazonban borotváltam le ott lent. :D
Egyébként annyit mondhatok, hogy a szőr növekedésével egy irányban borotváld! Illetve, hogy pl. fürdés után vizesen borotválkozz, vagy krémezd be előbb magad, mert csúnyán ki lehet tőle pattogni. 14/l
Upsz, nem láttam, hogy fiú vagy... :D
Akkor szerintem nem kell magad borotválnod, legalábbis lány szemmel nézve az nem férfias, ha valaki csupasz.Inkább legyél rá büszke, mert én gyűlölöm, hogy a 14 éves osztálytársaim teljesen csupaszok, és nagyon éretlenek. 14/l
13évesen mire használod az alsórészed h*gyáláson kívül?
Hónaljadat elég ha 0ással levágod, ha van otthon hajnyírótok
20/F
Ha zavar, hogy szőrös vagy akkor borotváld le vagy vágd rövidre. A hónaljadat könnyen le tudod borotválni, bekened habbal és leborotválod, utána meg valamilyen borotválkozás utáni szerrel bekened.
Lent ha az is tetszik neked, akkor vágd rövidre, hajvágó géppel. De ott is lehet borotválni kézi borotvával, óvatosan. Nehéz megvágni (persze ne a régi típusú borotvát használd:D) Ja, fürdés után csináld, mikor kicsit már megpuhult a vízben a szőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!