Szerintetek is illúzióromboló, ha egy viszonylag szép nőnek (legyen az bármilyen korú, bár főleg a középkorúaknál van ez) nagy hónaljszőrzete van?
egy nő borotválja magát!!!ezért nő!
reméle nem transzvesztitát láttál,mert akk meg melegneknak néznek/hülyének...
Én nő vagyok, szerintem alap ápoltság. Ha toppot vagy fürdőruhát veszek fel 1000szer másabb a hatása ha le van borotválva a hónaljszőr.
Gusztustalan szerintem, és igen csak illúzióromboló...valamikor férfiaknál is.
Én nő vagyok és borotválom, a párom is hajnyiróval egész rövidre vágja.
De engem nem igazán zavar, ha valaki nem vágja le, azt csinál amit akar, ha neki úgy teccik akkor nem kötelező, szerintem.
Undorító:S Lány vagyok, alap hogy borotválom ott magam, nem csak nyáron, amikor szezonja van az alig-ruháknak, de télen is, mert engem kifejezetten zavar, hogy dzsungel van a hónom alatt.
De szerintem egy pasi is borotválja a hónalját, náluk is illúzióromboló, és visszataszító..
17L
undorító, számomra a férfiaknál is(máshol férfin nem zavar a szőr!)
16/L
fúúúj de gusztustalan :SS
énis borotválom, de egy nőnek már sztem annyira alap hogy enélkül nem is nő. AAzért nő mert borotválja magát!!!
16F
előző vok
persze nem csak azért, ne értsétek félre de szerintem ez azért hozzá tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!