Hogy tudnám ellenhangsúlyozni, hogy nagy az orrom?
Figyelt kérdés
Szerintem az átlagnál nagyobb az orrom, hogyha feltupírozom hátul a hajamat, lehet h kisebbnek tűnik???2012. nov. 30. 18:15
1/3 anonim válasza:
szerintem mindenképpen látszik, max. mást hangsúlyozol, hogy arra terelődjön a figyelem. Pl. erős szemfesték, haj, feltűnő nyaklánc stb.
2/3 anonim válasza:
Hasonló problémával küszködök, nekem az alábbi dolgok váltak be:
- Jól vágott, csinos fazonú frufru! Hihetetlenül sokat segít.
- Az orrom magasabb (tehát nagyobb) részeit egy árnyalattal sötétebb alapozóval kenem le, mint a többi részt, és szépen összedolgozom, hogy ne legyen túl erős a kontraszt, szép átmenetes legyen.
- Szem vagy száj kiemelése - vagy egy erősebb szemhéjfesték világos szájfénnyel, vagy durva, erős rúzs szimpla szemcerkával és spirállal. A lényeg, hogy vagy a szemem, vagy a szám legyen kiemelve (ne egyszerre mindkettő), így elterelődik a figyelem az orromról.
3/3 anonim válasza:
Ragassz fel két óriás műfület.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!