Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Görgős gyantát hogy kell...

Görgős gyantát hogy kell használni? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link] ilyet vettem pár napja. a gond csak az hogy hogy kell kibontani? írja a papíron hogy el kell távolítanii a papírt róla mielőtt felmelegítjük de akkor csak annyi hogy azt leveszem és ennyi?? vagy nem lehet kivenni ebből az izéből? a másik probléma hogy nemtudom hogy melegítsem mikróba mivel írja rajta a hőfokot de a mikrónkon úgy nem lehet beállítani hogy hány fok legyen csak hogy hanyas láng meg hány perc :S légyszi valaki segítene? csak használni akarom ha már megvettem de el rontani meg nem akarom hogy rossz hőfokon melegítem vagy valami.

2012. nov. 30. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Eltávolítod róla a csomagolást, leveszed és annyi.( [link] a fehér görgőnek kell látszania.

Én nem mikróban szoktam melegíteni, hanem vízben. Úgy szoktam, hogy felrakok vizet forrni, belerakom a gyantát (így pakkostól, mindenestől - kivéve a papírja), és közben nézegetem, hogy jó-e már az állaga. Folyékonynak kell lennie teljesen, hogy könnyen fel tudd vinni. Miután felmelegedett, lezárod alatta a vizet, hagyod kicsit hűlni, nehogy leégesd a bőröd. Aztán máris használatra kész. Ha az állaga kezd szilárdulni, akkor újra felmelegíted. Ennyi.

2012. dec. 1. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze beleállítod a vízbe, a görgő része ne kerüljön a víz alá.
2012. dec. 1. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
u köszönöm! jaa szóval a tetejét kell leszedni? csak mert én sehogyse tudtam azt levenni róla:D de akk úgy állítsam bele hogy az le van véve vagy azt elég azután miután felmelegítettem? és az nem gáz ha nem pont annyi fokon van mellegítve amennyi elő van írva? annyira pontosan úgyse muszáj..
2012. dec. 1. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] CSAK azt a papírt szedd le a görgőjéről, hogy úgy nézzen ki, mint amit most küldtem. Így ahogy a képen van szoktam beleállítani a vízbe. Addig melegítsd, amíg nem lesz folyékony. Én nem szoktam nézegetni, hogy a leírásban hány fok van írva. Amikor már folyik kiveszem, hagyom állni kb fél percig, aztán használom.
2012. dec. 1. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
aha és utána mennyit kensz fel? vékony réteget vagy vastagabbat? és ha a szőr kb olyan 1-2 mm akkor is kitépi? mennyire tartós? utána megerősödik a szőr v nem?
2012. dec. 2. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem erősödik meg tőle a szőr, sőt, inkább elvékonyodik. Mivel a szőr nem egyforma ütemben nő, ezért elképzelhető, hogy akár 1 hét után már megjelennek olyan szőrszálak, amik a gyantázáskor még nem bújtak elő.

Vékony rétegben kell felvinni, viszont az 1-2mm szőrt szerintem még nem távolítja el rendesen. Próbáld ki egy kis területen, hogy leviszi-e. Ha nem, akkor várj még vele 1-2 hetet, ha ige, akkor pedig hajrá :)

2012. dec. 3. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, *ha igen :)
2012. dec. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!