Görgős gyantát hogy kell használni? (többi lent)
Eltávolítod róla a csomagolást, leveszed és annyi.( [link] a fehér görgőnek kell látszania.
Én nem mikróban szoktam melegíteni, hanem vízben. Úgy szoktam, hogy felrakok vizet forrni, belerakom a gyantát (így pakkostól, mindenestől - kivéve a papírja), és közben nézegetem, hogy jó-e már az állaga. Folyékonynak kell lennie teljesen, hogy könnyen fel tudd vinni. Miután felmelegedett, lezárod alatta a vizet, hagyod kicsit hűlni, nehogy leégesd a bőröd. Aztán máris használatra kész. Ha az állaga kezd szilárdulni, akkor újra felmelegíted. Ennyi.
Nem erősödik meg tőle a szőr, sőt, inkább elvékonyodik. Mivel a szőr nem egyforma ütemben nő, ezért elképzelhető, hogy akár 1 hét után már megjelennek olyan szőrszálak, amik a gyantázáskor még nem bújtak elő.
Vékony rétegben kell felvinni, viszont az 1-2mm szőrt szerintem még nem távolítja el rendesen. Próbáld ki egy kis területen, hogy leviszi-e. Ha nem, akkor várj még vele 1-2 hetet, ha ige, akkor pedig hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!