Lányok, ti szőrtelenítitek a hátatokat?
Figyelt kérdés
Gyantáztatjátok? Mert sok lány osztálytársamnak teljesen csupasz, még még kis pihék sincsenek a vállán.2012. nov. 30. 08:39
11/15 anonim válasza:
Szőke szőr van a derekamon, érezhető is, tehát nem csak pihe, de engem aztán nem érdekel, más kedvéért meg nem fogom gyantázni.
12/15 anonim válasza:
Nekem nem szőrös, kicsi, szinte nem is látható pihék vannak rajta.
25/N
13/15 anonim válasza:
Na, először is, az ajkaink, a tenyerünk és a talpunk kivételével mindenhol van rajtunk szőr! Az, hogy látszik-e vagy sem az már más kérdés. Nekem nem látszik, ennél fogva nem is szőrtelenítem. Van akinek genetikailag ilyen, ők nyilván szőrtelenítik.
14/15 anonim válasza:
Nekem alapól nincsenek pihék se a vállamon :D A felkaromon voltak, de leborotválom :D A karomat, combomat mindenemet, de ahátamat még sose borotváltam le :D Ott nincs is szőr :D :D
15/15 anonim válasza:
én a karomat,combomat,hátamat,tenyeremet,talpamat,fejemet kivéve mindenhol:DD csak hónalj, lábszár és ott középen szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!