Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mi a piercingem mellett? (KÉP)

Ez mi a piercingem mellett? (KÉP)

Figyelt kérdés

Ez az enyém: [link] (tragus pc)

Vadhús? Szerintem nem, mert az nem ilyen átlátszó, hólyagszerű. Már 2 hete ott van, nem jobb, nem rosszabb. Mi lehet?

A Westend Tattoo is megosztott a napokban egy képet valaki piercingjéről, és ott is láthatók ezek:

[link]

Mi ez?

2012. nov. 29. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pont ugyanilyen volt a tragus piercingem mellett.

Nekem segített hogy kamillateával mostam, és rendszeresen fertőtlenítettem Octenisepttel.

Azt is megteheted, hogy veszel egy kis műanyag fecskendőt a patikában, (pár forint), elég a kicsi 2ml-es is. Abba szívod fel a kamillateát (jól legyen leszűrve) és célzottan átmosod vele a lyukat. Nem kell az ékszert kivenned hozzá.

Továbbá ne törölgesd az ékszered olyan anyaggal ami kis szálakat hagyhat maga után, mert az is begyullaszthatja. (pl. fültisztító pálca, vattapamacs, vattakorong)

A legjobb a steril gézlap. (szintén pár forint patikában)A 6x6-os volt nekem a legpraktikusabb.

2012. nov. 30. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja és ne nyomd ki, ne gyötörd! Attól csak jobban begyullad!

Ha a sebváladékot rendszeresen lemosod róla, és közben kicsit megmozgatod az ékszert a váladék magától ürülni fog.

2012. nov. 30. 17:04
 13/18 A kérdező kommentje:

:S Kivenni semmiképp nem szeretném, úgy szeretem.. :(

Utolsó, neked ezektől teljesen elmúltak? És nem tudod, mi ez tulajdonképpen?

Én is Octenisepttel szoktam fertőtleníteni, meg kamillateázni vattával (ezek szerint nem azzal kéne..).

2012. dec. 2. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Vattával semmiképpen sem! A kis szálak a sebbe mennek, és eltömítik, begyullasztják.

Nekem elmúlt a kezeléstől teljesen.

Nem tudom hogyan hívják ezt, de igazából mindegy is, nem? :)

2012. dec. 2. 12:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jön ki ilyen a fülem mögött a pc-nél, ha fémet rakok bele.. amúgy kinyomtam és gennyes cucc jött ki belőle.
2012. dec. 12. 12:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem egy évbe telt, mire begyógyult a köldököm, akkor történik ez, ha nem teljesen jó helyre szúrják.. alkohollal és betadine-nel kezeltem, rendbe jött.
2012. dec. 12. 12:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg elöször is :) Ez teljesen normalis.

Az utobbi idöben hany piercinget rakattal be? Esetleg tetovaltattal? Barmilyen gyogyszert szedtel? Hol csinaltattad a piercinget? Milyen anyagbol van a piercing ami bekerült? Ha ezekre valaszoltal akkor talan kicsit pontosabban tudok segiteni :)

Addig meg kamilla, alkohol, Hyperol vagy Octenisept, ami neked kenyelmes, a hatasa nagyabol ugyanaz mindegyiknek. Lenyeg, hogy CSAK gezlapot hasznalj!

2012. dec. 12. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanilyenem volt,ami a masodik kepen van,de csak egy darab....folyamatosan gennyezett,nem gyogyult,azthiszem2 vagy 3 honap utan kivettem....nembirtam aludni sem azon az oldalamon...

Szerintem nehezen gyogyul,mert porcos resz..A porcot szurjak... Ne nyomogasdd,ha nem gyogyul,vedd ki te is...Nem mindenkinek birja a piercinget a bore...Nekem van a koldokomben,nyelvemben (volt)ott semmi bajom nem volt...

De a ful kenyed kerdes...

Kamilla teaval borogasdd. Alkoholt nem tennek ra.... Nagyon kiszaritja a sebet,es most,hogy tel van,megnehezebben gyogyulna...

Vagy tennek ra Bephanten-t a fertotlenitoset!!!

Probaldd meg :)

Jo gyogyulast :)

2012. dec. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!