Ilyen alakkal felejtos a modellkedes?
2012. nov. 28. 11:11
11/19 A kérdező kommentje:
Dehogy vekony....tok vastag
2012. nov. 28. 11:49
12/19 anonim válasza:
A modellekéhez képest(!) tényleg vastag a vádlid, a csípőd széles, és görbe is a lábad. Az ügynökségen pedig nem kiröhögni fognak, hanem majd igérnek fűt-fát, fizess be X összeget erre, X összeget arra, de a munkákat sosem te kapod majd, így egy büdös fillér jövedelmed nem lesz az egészből.
13/19 anonim válasza:
A modellekkel összehasonlítva lehet h vastag, azoknak két ropi a lábuk. A jó ízléshez képest viszont borzasztóan vékony vagy, a lábaid is.
14/19 anonim válasza:
az alakod jó, de ez még nem elég a megváltáshoz. arc is kell hozzá
15/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az alakod :) 20/f
16/19 anonim válasza:
Már ne haragudjatok, de ha szerintetek ez vékony vádli, akkor ti még nem láttatok vékony vádlit. Ez az átlagosnál vastagabb, sőt, húsosabb vádli, mellesleg rövid a lábad. Nem vagy modell alkat. Őszinte véleményem!
17/19 A kérdező kommentje:
Egyetlen ember mondta hogy vekony szerintem :)
2012. nov. 29. 07:03
18/19 anonim válasza:
Az alakod elég jó (az izmos vádli külön tetszik), de ha pl. nem vagy elég magas, akkor biztos, hogy nincs esélyed modellként. Hány éves vagy?
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, a modellkedést hogy érted: kifutóra gondolsz vagy akármilyen modellségre? Fotómodell mindenképp lehetsz; a kifutóhoz tényleg piszkafának meg nagyon magasnak kell lenni, de fotó-, tehát arc-, smink-, ruha-, hajmodell mindenképp lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!