Az Emerencia név szerintetek szép? Nekem nagyon tetszik, szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem rettentő hülyén hangzik. Túl sok benne az e betű. Nem is hallottam még eddig róla.
3/10 anonim válasza:
Nem, nekem a Hófehér rajzfilm jut eszembe, ahol ilyen nevek voltak: Epidémia, Klausztrofóbia, Arrogancia.
4/10 anonim válasza:
Nem tetszik, szerintem ilyen nevet adni olyan, mintha mindennap hercegnő-ruhába öltöztetnéd a gyereket. Szép, szép, de...
6/10 anonim válasza:
Szabó Magdának sem hittem el, hogy valóban létezik ilyen név, aztán találkoztam valakivel, akinek a nagymamáját így hívták, és kénytelen voltam belátni. Szerintem is szép a csengése, de max. egy macskának adnám, egy gyerekkel nem szúrnék ki ennyire, mert halálba szekálnák.
7/10 anonim válasza:
Van egy évfolyamtársam, akinek ez a neve, ráadásul a vezetékneve is elég vicces... Na vizsgán, meg óra előtti névsorolvasáskor mindig akad valaki, aki elneveti magát.
Szerintem idiótán hangzik, túl mesterkélt, túl sznobos, és egyáltalán túl minden. :D Én örülök, hogy nem ez a nevem, az fix.
8/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Nagyon különleges.
9/10 anonim válasza:
Különleges, ritka, de nem tetszik.
Szeretem a határozott, komoly neveket, de ez a név a sok e hangzóval nekem nem tetszik. Encinek becézve aranyos lehet.
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Az impotenciát juttatta eszembe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!