Ha azt mondjak csunya vagyok akkor csunya vagyok?
Figyelt kérdés
Ha ezt mondjak akkor biztos az vagyok??
Vagy honnan lehet tudni??
17/l
2012. nov. 27. 20:46
1/11 anonim válasza:
tudni kell magadrol, h mit gondolsz
2/11 anonim válasza:
Neki igen, de másnak nem biztos. A szépség nem mindenkinek egy. Igaz az arányok lehetnek elkeserítőek, de olyan nincs, hogy egyetlen egy embernek se tetszenél.
4/11 A kérdező kommentje:
En nem erzem magam olyan csunyanak....
2012. nov. 27. 20:51
5/11 A kérdező kommentje:
Irj privatot mert ismerek innen val ask it es nem akarok belebotlani:)
2012. nov. 27. 20:52
6/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csúnya vagy, biztosan van olyan, aki pl. gonoszkodásból, irigységből mond ilyet. Egyébként ha van stabil énképed, akkor az ehhez hasonló "beszólások" nem sokat árthatnak. Az a lényeg, hogy önmagaddal légy elégedett, és ezt sugározd magadból. Vannak, akik tényleg csúnyák, de elégedettek önmagukkal, így pl. párt is tudnak találni maguknak.
7/11 anonim válasza:
Én vagyok az a szemét ge.ciláda! jöhetnek a piros kezek :S
de legalább őszinte! :)
8/11 anonim válasza:
"Az apám azt mondta, ha valaki lónak nevez, vágd jól orrba. Ha másodszor is lónak nevez, mondd neki, hogy bunkó. De ha harmadszor is lónak nevez, lehet, hogy ideje venni egy nyerget." - Alvilági játékok
9/11 A kérdező kommentje:
21:59 ezt nem ertem:ss
2012. nov. 27. 22:13
10/11 anonim válasza:
Ja... akkor sokan mások is lerondázzák a másikat :S
De én tényleg csak őszinte akartam lenni, és ezt csak megbántással lehet... :( Viselem a következményeit... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!