Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol kaphatnék "szakértői"...

Hol kaphatnék "szakértői" tanácsot öltözködéssel, sminkkel, frizurával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nincs igazán stílusom, ezért sokszor szürkének, jelentéktelennek érzem magam. Picit duci is vagyok, az arcom sem igazán szép, de nem tudom, hogyan kéne sminkelnem, milyen színeket kellene használnom/hordanom, hogy szebbnek tűnjön az alakom, nagyobb legyen az önbizalmam. Hol tudnék tanácsot kérni e-mailben szakértőtől, aki szakszerűen elmondja, hogy mit hordjak, mit ne hordjak, mi állna jól, milyen frizura illene hozzám (sima göndör barna hajam van), milyen hajszín, stb.?

Lehet ilyet csinálni egyáltalán? Barátnőim nem igazán vannak, anyu pedig elég régimódi, szóval ilyen tanácsokban nem igazán használható... Ide pedig nem szívesen tennék ki fényképet, ahol bárki csámcsoghat rajta, én komoly tanácsot szeretnék.

2012. nov. 27. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha bemész a boltba, azt úgyis látod, hogy mi sápaszt/kövérít/karcsúsít/mi emeli ki a jó tulajdonságaid, szóval ha mást nem is, szerintem egy próbát megér :)

Pl. viszel próbálni 2 eltérő színű, de ugyanolyan cuccot. És megnézed, melyik szín a jobb. Így tudod majd, hogy milyen színeket kerülj el.

Sminknél kísérletezgess, vagy neten van egy csomó tipp, a szemformád szerint pl.

2012. nov. 27. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy egyszerűen nincs énképem, nem tudom, mi áll nekem jól. Van, hogy nézelődök neten, találok egy szemszínemhez és szemformámhoz illő sminket, de amikor megcsinálom, mégis borzalmasan áll, mert az arcomhoz nagyon nem passzol. A ruhákkal is ugyanígy vagyok.
2012. nov. 27. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A finoman hullámos frizurák vékonyítják arcot, ha ki tudod úgy szárítani:

[link]

Felsők barna hajhoz amik illenek szerintem színben:

barna, fehér, sötétzöld, szürke, bordó, pink

Most nem találtam jobb képet, de amelyik felső elég hosszú, és nem annyira szűk az elég jól vékonyít:

[link]

Barna szemhez sminket most itt találtam, de itt nem mutatják, csak írják, hogy milyen színek jók hozzá:

[link]

2012. nov. 27. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy jó fodrász tud segíteni a hajaddal, megmondja, mi az, ami nagyon jól fog állni.

Egyedül ne menj vásárolni, pont amiatt, mert gátlásos vagy, nem tudod, mi áll jól, úgyis olyan ruhákat vennél, amiket eddig megszoktál. Szerintem nézegess divatblogokat, vagy fórumokat, hogy milyen alakra mi áll jól.

Felajánlom, hogy nekem küldhetsz egy képet privában, és próbálok segíteni. Az is elég, ha csak az alakodról küldesz. Debreceni vagyok egyébként, ha úgy érzed, írj, szívesen segítek :)

21L

2012. nov. 28. 15:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

Köszi, írtam neked privit! :)

2012. nov. 28. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én foglalkozom ilyennel, stílustanácsadás, stb, írj nyugodtan privátot.
2012. nov. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!