Új tetkó kezelése, fóliázással kapcsolatban kérdés?
Figyelt kérdés
Első nap elég sűrűn újrafóliáztam (lemostam vízzel, Bepanthen, majd fólia) második nap és harmadik nap milyen sűrűn kell? (Csak azért kérdem, mert munkában is meg kellene oldanom..) Tetkósok, hány napig legjobb, ha rajtahagyom a fóliát?2012. nov. 9. 12:01
1/3 anonim válasza:
3 napig eleg szerintem, es ha 8 orankent csereled akkor rendben lesz.
2/3 anonim válasza:
Nekem a legelső néhány órában volt fenn a fólia...sok célt nem szolgál.
Körömvirágkrémmel ha kened akkor gyorsan varosodásnak indul
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül 3 nap után levettem róla. Most viszket a tetkó, gondolom hámlik, viszont nem dobott ki szinte semmi festéket (darabkák voltak) szépen gyógyul :) Még napi 3szor lemosom, Bepanthennel kenem. Csak elég sok ellentétes véleményt olvastam a fóliázással kapcsolatban :)
2012. nov. 14. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!