hát én nem lennék a helyében
szerintem is átlagos, bár inkább szép, mint csúnya
Nagyonis szép...és (bár tudom, hogy véleményt kell mondani) nem kéne mindenkiben a hibát keresni, hanem inkább észrevenni azt, ami széppé teszi.
Tudom, a legtöbb embernek csak a tökéletes a szép, és egy ilyen kérdésnél szinte mindenki ebből indul ki...de éppen ezen kéne változtatni. Aki (nem udvariasan) azt mondta, hogy csúnya, arra kíváncsi lennék, ő hogy néz ki...meg tudom keresni a hibát mindenkiben, úgy ahogy más is. Számtalan hibát fel tudunk sorolni egyetlen képről, emberről, ahelyett, hogy a szépet vennénk észre benne. Persze én sem vagyok ilyen, én is követek el hibákat.
Nekem például nem tetszik a szeme színe, de nem ezzel kezdtem, és nem káromkodtam, meg raktam bele csúnya szavakat, mert ez elvileg annyira "menő"...nekem sincs szebb szemem, sőt!!:S..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!