21/41 anonim válasza:
szerintem semmi különleges, csak mivel sztár, atomra van sminkelve. egyébként nem igazán értem a kérdést... Magyarországon százával találsz ennél a lánynál sokkal szebbet, még hat réteg smink nélkül is. De hát Hollywood amint talál egy anorexia-szerű lányt, elkezdi sztárolni...
22/41 anonim válasza:
miért lenne szép amiért sztár szerintem nála még te is szebb vagy bár nemtom h nézel ki de ha kisminkelnének...
23/41 anonim válasza:
ez nagyon rosszul sikerült kép lett róla, a többin sokkal szebb,
24/41 anonim válasza:
Túl karakteresek, férfiasak a vonásai és ehhez még pufi is. Amúgy gyönyörű lenne.
25/41 anonim válasza:
Smink nélkül hogy nézne ez ki? XD
26/41 anonim válasza:
Az orra,és a haja az csúnya,de az arca az aránylag szép.A szeme szerintem kifejezetten szép.A haján meg tudna változtatni,úgyhogy akár szép is lehetne
Lány vagyok
27/41 anonim válasza:
Előző vagyok,csak kifelejtettem:
A sminkből is visszavehetne kicsit.Annyi az alapozó rajta,h úgy néz ki,mint egy porcelánbaba.Természetellenes.
De tényleg vannak róla jobb képek is
28/41 anonim válasza:
Szép.Aki azt mondta, hogy csúnya küldjön magáról egy képet.Valószínűleg százszor rondább csak irígykedésből mondta, hogy ez a csaj ronda.
29/41 anonim válasza:
Ő Amanda Bynes.Itt agyon van sminkelve és a haja is szar.Ezen a képen viszont látszik hogy igazából milyen gyönyörű: [link]
30/41 anonim válasza:
10:41 te elég idióta vagy!ha van valakinek vélénye valakiről,az már irigység?látom neked vannak problémáid itt,önmagaddal!gondolom hogy nézhetsz ki,ha "bálványozod" ezt a csajt.
már sorry,de látszik mennyire befőtt az agyad,mert szerinted az embernek véleménye sem lehet valakiről.de valószinűleg ez a rusnyaság tőled 100x szebb!sok sikert a szépülésedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!