Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Helix kérdés, sürgős, most...

Helix kérdés, sürgős, most akkor oda lehet fülbevalót is lövetni, meg piercinget is szúratni?

Figyelt kérdés

Füli (itt is két féle opció van, van egyszer, hogy füllyukasztás, és hogy fülbelövés, de tök ugyanaz a 2): [link]

[link]

Piercing: [link]

Tehát helixet lehet fülivel is lőni (olcsóbban, fájdalommentesebben), és piercinggel is szúrni? Jól értem? Melyiknek mi az előnye/hátránya?

Azt írják, hogy "a fülbelövés témakörének kevésbé rendhagyó értelmezésében szalonunkban ugyanezen helyekre azonnal (későbbi csere szükségessége nélkül) is behelyezhetünk piercing ékszereket, melyek viszont szúrással kerülnek a fülbe." Tehát ezt később nem tudom gondolom piercingre cserélni, mert annak vastagabb a szára?

2012. nov. 26. 23:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Helix piercinget szúratni sokkal jobb!

A szúrás kellemetlen érzés egy kicsit, de nem olyan hú de fájdalmas. :)

A szúrás után már nem fog fájni, ha vigyázol rá és kezeled úgy, ahogyan elmondják. (fertőtlenítővel kell fújni rendszeresen, pl. Octenisept)

Csak érzékeny lesz egy ideig, és nem lesz kellemes azon az oldalon aludni.

Ha szúratod eleve piercinget tesznek bele. A fülpiercingek egyforma vastagságúak szoktak lenni.

A fülbevaló szára vékonyabb ennél egy kicsit.

Én mindenképpen a szúrást javaslom porcba, kevésbé kockázatos, és szebben gyógyul (én tudom, mert mindkét módszert próbáltam).

A piercinget te választod ki, amit betesznek, és csak akkor kell cserélni ha megunod.

De akkor is elég a golyót cserélni rajta mondjuk más színűre. :) Lehet külön is golyókat venni rá.

2012. nov. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!