Milyen a szép szemöldök?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 15:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem a nem túl dús, természetes, mégis igazított a szép.Legyen neki íve, ne legyen túlszedve. A tetováltak, és nagyon kihúzottak nekem nem jönnek be.
2/6 anonim válasza:
(én lány vagyok) sztem a vékony szemöldök a szép! annyira irritál a dzsungel mások fején. pláne a sajátomon!!! o.O
3/6 anonim válasza:
Az a szép, ha a szemöldök természetes dormáját, ha van, nem alakítják teljesen át, mert ez passzol az adott ember arcához, csak a felesleget szedik ki. Az a szép, ha az orrtól fokozatosan vékonyodik kifelé. Oltári ronda a csíkszemöldök, meg a túlszedett.
4/6 anonim válasza:
egyetértek a harmadik válaszolóval
5/6 anonim válasza:
a szép szemöldök az, amelyik nem tűnik fel ha ránézel 1 emberre, hanem beleolvad a tekintetébe, ha egy emberen észre veszed a szemöldökét, akkor az nem illik bele az arcába, és a nagymamák által kedvelt csodálkozó szemöldök se szép, ami már majdnem félkört leír a homlokon
6/6 anonim válasza:
Ami illik az archoz, nm kell túlszedni, csak a kikandikáló szálacskákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!