Melyik számotokra a legbüdösebb parfüm?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 14:11
1/18 anonim válasza:
Egyszer a DM-ben szép üvegben volt...ráfújattam a csuklómra azt hittem hogy elhányom magam...pisi szaga volt...halál komolyan...fuuuj
3/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon büdös az Angel.:S:D
2009. aug. 17. 15:02
4/18 anonim válasza:
Először is elnézést azoktól, akik szeretik:
Kate Moss Kate, Kate Moss Velvet Hour. Ezek számomra elég büdös, szúrós kölniillatú parfümök. Emellett Miss Sixty Rock Muse. Na az is dettó. :S Valamint egy szép üveges, egész komolynak tűnő parfüm, rózsaszín löttyel: NAFNAF a neve.
5/18 anonim válasza:
az összes kókuszos, mindenféle márkából. fujj
6/18 anonim válasza:
vmeik tom tailor női illat .. meg nekem a playboy black sem tetszik :S
7/18 anonim válasza:
Plaboy összes variációja....rózsaszín fekete fehér...:D:D
meg az Avril....amiért itt a környezetemben most mindenki megvan őrülve...én hányok tőle.....sztem nagyon büdös....
8/18 anonim válasza:
La Beauté borzasztó ilyen van a buszon a néniknek borzasztó és még hogyha sokat is fúj magára meg lehet tőle fulladni.
Az Avril illat meg ilyen volt régen édesanyámnak a piacon vette 1300FT ért.
9/18 anonim válasza:
Britney Spears egyik régebbi illata,az a kis kék üveges...b@szki a 100ft-osban jobb illatút vennék:)
10/18 anonim válasza:
Kenzo - Jungle - szerintem undorító. a szemben lakó kiscsaj használja, ha látom, hogy száll ki a liftből, inkább gyalog megyek, mert nem csak büdös, de még locsolja is magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!