A manikűr szettben ezek mire valók? Kép lent
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen manikűr szettet. Egy részét ismerem, de sok olyan is van benne, amivel eddig még nem találkoztam. Balról jobbra valaki elmondaná, hogy mi mire való egész pontosan?
2012. nov. 25. 20:33
1/2 anonim válasza:
ez angyon gagyi szett én is kaptam pont ilyet annó, a smink ecsetek jók az olló hazsnálhattalan volt.
Balról jobbra: Ezzel vágod le a feltolt bőrt, (nagyon nem tesz jót, manikűrösök nagyon nem ajánlják) A másodikkal tudod feltolni a körömágy bőrét (ezt ajánlják a manikűrösök) a mellette levőt nem tudom pontosan de azzal a leragadt bőrt tudod felkapirgálni szerintem. Következő a szemöldök, szempilla fésű és szemöldök kefe. A többit gondolom már tudod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És az olló és a reszelő közötti vékony eszköz, az mi pontosan? Az lenne a körömtisztító vagy tévedek?
2012. nov. 26. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!