Francia zselés műkörömnél?
Figyelt kérdés
Már a harmadik műkörmöshöz járok és kezd kiborítani, hogy egyik sem csinálja meg szépen a körmeimet. Általában franciát kérek, aminek a végeredménye, hogy ott ahol fehér nagyon kipúposodik és ettől vastagnak is néz ki, pedig amig nem rakja rá a fehér zselét addig szép vékony. Utoljára amikor voltam kértem, hogy ne legyen olyan vastag a fehér rész, erre reszelt belőle, a végeredmény pedig foltos lett. Hol fehérebb, hol kevésbé, szóval nem szép. Mit lehet tenni? Vagy ez egyáltalán miért van? Amikor nem franciát kértem mindig szépen megcsinálták... azt meg még nem is mondtam, hogy maga a vonal milyen görbe, egyáltalán nincs természetes hatása.. :(2012. okt. 26. 12:29
1/6 anonim válasza:
Attól is lehet pl. hogy a zselé nem épp a legjobb minőségű.Vagy a technika nem jo-ha azt írod hogy az eleje vastag csak.
Ezt nem reszeléssel kellene megoldani hanem szépen egyenletesen felvinni az anyagot.
Erre csak az a megoldás ha mást keresel (sztem)
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon értek hozzá igy nem tudom megmondani, hogy milyen zselékkel dolgoztak akiknél eddig voltam.. Szerintem akkor az lesz, hogy legközelebb már valaki máshoz megyek, azzal, hogy ha az sem fog tetszeni akkor inkább felhagyok a műköröm viseléssel. :) Köszi!
2012. okt. 26. 19:25
3/6 anonim válasza:
Elméletileg nem okozhatna ez gondot egy körmösnek.Sok szerencsét,szép körmöket:)
4/6 anonim válasza:
Szia, annyit tehetsz, hogy esetleg a nails.hu-n keresel a lakóhelyedhez közel körmöst, és ott meg is tudod nézni a munkáit. Így talán a következő körmöd végre olyan lesz, amilyet szeretnél :) A "sima" francia körmöt a legnehezebb elkészíteni egyébként, mert ott minden hiba azonnal kiütközik. Ne hagyd, hogy az eddigi tapasztalataid miatt elmenjen a kedved a műkörömtől! Ha esetleg mégsem szeretnél már műkörmöt, akkor tudom neked ajánlani a gél lakkot, mert az is nagyon szépen tud mutatni, és abból is lehet franciát kérni! :)
5/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert ugye több réteg zselét raknak fel alapból, de amikor rájön a fehér akkor azt nem végig kenik, hanem csak a végére (szóval az még egy plusz réteg) és arra még jön egy réteg zselé. Így azért puklisabb mert az egy plusz réteg...Ha raknak bele követ akkor ott lesz puklis...Szóval szerintem ez normális, de nézz még szét.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hasznos tanácsokat! :)
2012. okt. 29. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!