Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudok valamit csinálni?

Tudok valamit csinálni?

Figyelt kérdés
a melleim nagyon nagyok pedig még csak 12 vagyok és majdnem akkorák mint anyukámé.tudok valamit hogy kisebb legyen ?van valamilyen sport vagy valami?érleek segítsetek és kíméljetek a majd örülsz neki dumátol.előre is köszönöm!
2009. aug. 17. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

A nagy mellek elrejtése úgy lehetséges, ha princesszt, szoros szabású melltartót keresel. A nagy mellre ne kerüljön túl élénk szín, nagy minta, nagy gallér, fodor, csipke, szatén, sál, sok-sok bizsu, nyaklánc, bross, zsebek, gombok (túl sok, vagy túl nagy gomb). Próbáld meg ezt a területet minél simábban hagyni. . A csizma és a mini szoknya akkor nem nyom le, ha mindkettő ugyanolyan színű, vagy színerősségű. Ha sötét, akkor sötét vagy közepes színerősségű legyen mindkettő. pl. : fekete csizma sötét farmerkék szoknya. (Ez jelenti a hasonló színerősséget. Ha világos akkor legfeljebb egy-két árnyalat legyen a színek erőssége között.

Ha meg később sem fog tetszeni akkor lehet szó mellkisebbítő műtétről.

Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 17. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!de valami olyanra gondoltam hogy tényleg kisebb legyen nekem már 2. óta nő:S
2009. aug. 17. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, te egy ilyen alkat vagy. Biztosan sokan örülnének neki, lehet pár év múlva te is fogsz, és ezt nem csak úgy mondom, az én osztályomban is volt olyan lány régen, akinek sokkal nagyobb volt, mint a miénk, és most büszke rá. =) Most valószínűleg azért nem tetszik, mert kitűnsz a veled egykorúak közül. Szerintem semmilyen sport nincs, amivel kisebb lehetne... Ha még 18 éves korodra sem fog tetszeni, és addigra sem tudod elfogadni önmagad, akkor jöhet a mellkisebbítés.
2009. aug. 17. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Egész véletlenül nem te tetted már fel ezt a kérdést kb 4szer? Hidd el, nincs rá megoldás, ha még 20x is kérdezed, akkor sem fogsz használható választ kapni.
2009. aug. 17. 23:19
 5/6 A kérdező kommentje:
nem mert még csak 2-szer tettem fel!
2009. aug. 18. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
tudsz mutatni képet?
2010. márc. 29. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!