Az exem a biztosat választotta a bizonytalan helyet?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt szakítottam az exemmel, mert nem tudtam úgy szeretni, ahogyan ő szeretett engem. Komoly kapcsolat volt, én voltam élete nagy szerelme, terveztük a házasságot stb. Mégis összetörtem a szívét, ahogyan ő mondta, de 2 évig még tartottuk a kapcsolatot. számíthattunk egymásra. Majd megszakadt a kapcsolat. Közben az érzéseim megváltoztak, igazán beleszerettem, ahogy mindig is akarta. 4 év múltán sem múltak el az érzéseim, felvettem vele a kapcsolatot. Úgy éreztem, muszáj elmondanom neki. Volt barátnője, mégis találkozni akart velem. Mint kiderült, vannak érzései még irántam, és most össze van zavarodva. Az újrakezdés lehetősége is felmerült benne. De kb. 1 hét után azt mondta, hogy az ő szíve már másé, ne keressem. Nem vagyok az a rámenős típus, eszembe sem volt, hogy tönkretegyem a kapcsolatát.Ezért nem értem, mi történhetett?2012. nov. 24. 01:14
1/4 anonim válasza:
na, szerinted mi történhetett?
rájött, hogy ki vagy és pont
2/4 anonim válasza:
Ha te vagy az első szerelme mindig kötődni fog hozzád, de már nem szeret. Ez meg bökdösi a e büszkeséged..ez nem szerelem már rég, max nosztalgia és presztizs.
3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: Ha elolvasod újra az írásomat, rájöhetsz, hogy pontosan azért szakítottam, mert korrekt akartam vele szemben lenni, nem akartam játszani az érzéseivel. Fair voltam vele. Egyikünk sem volt tinédzser már.
2012. nov. 24. 12:29
4/4 A kérdező kommentje:
A másik válaszadónak: Nem első szerelem, nagy szerelem. Van igazság abban, amit írsz.
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!