Milyen kiegészítőim legyenek a szalagavatón? Nem gáz, ha csak az övem lesz barna?
Fekete ruhában leszek. A ruha deréktól fölfelé csipkés, illetve a mell és a derék között csipkerátétes, a szoknya része sima fekete, kicsit 'hagymás' alakú. Van hozzá egy barna műbőr öv, ami jól néz ki hozzá. Viszont nem lesz rajtam más barna, csak a sminkem lesz barna valószínűleg. :)
A cipőm fekete, és nincs pénzem új cipőre.
Szerintetek gáz, ha csak az övem lesz barna?
Az a baj, fekete övem csak egyszerű, snassz gumis van, nem tudom az, hogy nézne ki a ruhával.
És milyen kiegészítőt ajánlanátok?
A bal fülemben 3, a jobban 2 lyuk van, de szerintem csak az alsóba teszek fülbevalót, mert nem akarok túlzásokba esni.
Barna ékszereim sajnos nincsenek, egyébként is egy egyszerű, átlátszó köves nyakláncot néztem ki a ruhához.
Viszont a füstös barna smink jó ötlet, ez még pont én lennék. Barna szemhéjpúdert gyakran használok, viszont általában nem füstös sminket csinálok. Így kicsit különlegesebb, másabb lenne, mint a mindennapokban megszokott sminkem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!