Ti hisztek az ismerőseiteknek, ha azt mondják, hogy szépek/gyönyörűek vagytok? Vagy csak azt gondoljátok, hogy kedveskedni akarnak?
Jelenleg 20 éves vagyok. A gimnáziumban olyan sok pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől a külsőmet illetően, hogy minden nap szépnek éreztem magam. Most, hogy 2. évem töltöm az egyetemen, elég sokat vagyok egyedül és csak néha-néha kapok egy-egy ilyen kedves bókot. Én magamnak meg nem hiszek és ez az "önbizalom" lesüllyedt oda, hogy rondának érzem magam, a tükörben viszont nem olyan vészes, de mi van ha én csak megszoktam a saját ábrázatom és közben meg borzalom az egész?
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem tudom,nekem csak néha szokták mondani.Mikor azt mondom, hogy fűjjj de kakául nézek ki,és arra azt mondják hogy szép vagyok,akkor szerintem csak kedveskedni akarnak.
Viszont ha mindenféle előzmény nélkül,pl megjelenek valahol,találkozunk,és akkor csak úgy mondják,akkor szerintem lehet hogy ők tényleg szépnek látnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!