Lányok, van valami baj a külsőmmel (KÉP)?
A bulizás megy, de sosem akarnak tőlem többet a lányok.
Van munkám, nem iszom, nem dohányzom és elméletileg rossz fej sem vagyok :)
25/F
Külsőleg semmi probléma. Ott kezdődnek szerintem a bajok, hogyha minden lánnyal ilyen jóban vagy, mint ezzel a két haveroddal a képen, akkor ne csodálkozz, hogy elkerülnek a barátnő-jelöltek... ha pedig mégis összejössz valakivel, az nagyon nem fogja tolerálni az ilyen szitukat. Te sem tolerálnád szerintem.
Másik ötletem, hogy ne buliban csajozz. :)
Nincs baj.
De annak a tipikus "jópofa" srácnak tűnsz, akit mindenki szeret, akivel nincs is gond, mert mindenki tök jól elhülyül vele, de aztán emiatt a lányok nem is veszik komolyan, mert azt hiszik mindig csak hülyül. Ezért is mernek puszilgatni össze vissza. Nem baj ha hülyülsz, de időnként nem árt némi határozottság, férfiasság, mert egy nagyra nőtt gyerek szeretni való, de nem férfi.
Persze lehet, hogy tévedek, csak nekem ez ugrott be. Ha tévedek akkor elnézést.
„Nincs baj.
De annak a tipikus "jópofa" srácnak tűnsz, akit mindenki szeret, akivel nincs is gond, mert mindenki tök jól elhülyül vele, de aztán emiatt a lányok nem is veszik komolyan, mert azt hiszik mindig csak hülyül. Ezért is mernek puszilgatni össze vissza. Nem baj ha hülyülsz, de időnként nem árt némi határozottság, férfiasság, mert egy nagyra nőtt gyerek szeretni való, de nem férfi.
Persze lehet, hogy tévedek, csak nekem ez ugrott be. Ha tévedek akkor elnézést.”
Igen, én is erre tippelek. Mivel a külsejével nincs gond, lehet, hogy „túlzottan” kedves, jófiús, ezt nem szeretik a nők egy férfiban, és ezért a barát kategóriában landol mindig. Egy férfias alfahím típust nem „puszilgathatnak” csak úgy nők.
Hát öreg szerintem semmi gond nincs a külsőddel. Itt más probléma lesz.
Túl jófiú vagy?
Állandóan barátzónába kerülsz?
Nem vagy elég magabiztos és rámenős?
Nem meghódítani akarod a csajokat, hanem csak barátkozol velük?
Nem vonzó a személyiséged?
Én ezekben keresném az okokat.
23F
Külsővel nincs gond, így marad a belső...
De azzal nem tudhatom mi a baj, mert nem ismerlek.
Max azt írhatom le amit így ránézésre gondolok rólad, hogy mivel egy jóképű, bulizós srác vagy, így én nem tudnék megbízni benned. Nekem a nyugis, megbízható, csendesebb, komolyabb, tanult és okos srácok jönnek be akivel bármiről el lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!