Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, van valami baj a...

Lányok, van valami baj a külsőmmel (KÉP)?

Figyelt kérdés

[link]

A bulizás megy, de sosem akarnak tőlem többet a lányok.

Van munkám, nem iszom, nem dohányzom és elméletileg rossz fej sem vagyok :)

25/F

2012. nov. 22. 00:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz? Kettő is rádcuppant

Srác vagyok de nem látok rajtad olyat ami nem stimmelne, tehát valami az ismerkedés kialakításán romlik el

20/F

2012. nov. 22. 00:44
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem a külsőddel van a baj, mert én sem látok semmi borzasztó problémát rajtad. Talán inkább a fellépéseddel. Nem tudom lányok terén milyen igényeid vannak, mi az ideálod stb. A szórakozóhelyes ismerkedések után meg ne csodálkozz, hogy nem terveznek komoly dolgokat.
2012. nov. 22. 01:20
 3/30 anonim ***** válasza:

1. Ne itt keress baratnot.

2. Nincs veled semmi gond, aranyos es jokepu fiunak tunsz. :)

18/l

2012. nov. 22. 01:20
 4/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem túl nagy partyarcnak tűnsz. Nem tetszel.
2012. nov. 22. 05:40
 5/30 anonim ***** válasza:
37%

És mi a baj azzal ha partyarc?

Inkább legyen az mint valami antipartyarc aki házasság után 5 évvel megcsalja az asszonyt mert nem élte ki magát.

2012. nov. 22. 07:04
 6/30 anonim ***** válasza:
Átlagos kinézeted van. Lehet, hogy nem vagy elég bunkó( magabiztos), vagy túl kedves, barátságos vagy, így barátnak tekintenek. Vagy nem vagy elég magas.
2012. nov. 22. 07:46
 7/30 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs a külsőddel.
2012. nov. 22. 09:26
 8/30 anonim ***** válasza:
Mondos ezt úgy hogy ott csüng rajtad 2 lány. :D jóképű vagy ne aggódj. Nem lehet hogy a gond az hogy egy p'o'cs vagy? (nem sértésböl írom de ha valakiről elterjed hogy ezt meg ezt csinálta egy lánnyal, megcsalás kihasználás egy éjszakás dolgok, arra bizony nem mennek a lányok.)
2012. nov. 22. 09:40
 9/30 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes vagy...:) de csak egy képről nem lehet megállapítani, hogy mi lehet a probléma!

Nem csak a külső számít, de ha azzal nincs gond, akkor lehet hogy máshol van, nem?

2012. nov. 22. 09:49
 10/30 anonim ***** válasza:
teljesen rendben vagy, srác létemre mondom. ha nem megy a csajozás, akkor belül lehetnek gondok, vagy a dumával.
2012. nov. 22. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!