Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan távolítsam el a mellbim...

Hogyan távolítsam el a mellbimbóm körüli pici szőröket?

Figyelt kérdés
Nem annyira dúrva, de fekete és nappal azért közelebbről látszik. Nem mintha mindenki megnézhetné, de a barátom előtt is zavar.
2009. aug. 16. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem butaság ezzel foglalkoznod. :) Mindenkinek van ilyen szőre, nem kéne, hogy zavarjon. Ha elkezded ott is szőrteleníteni, akkor csak egyre erősödni fog. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor semmiképp ne borotvával. Az egyetlen dolog ami erre alkalmas lehet az a szemöldök csipesz. Szerintem többet ártasz vele mint használsz. Úgyis csak Te meg a barátod látjátok nem?

Ez olyan mint a legalsó ujjpercünkön lévő szőr (inkább csak pihécske). Nem kell vele foglalkozni, mindenkinek van. Nem viaszszobrok vagyunk (hál'Istennek)!

2009. aug. 16. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szemöldök csipesszel tépd ki őket.
2009. aug. 16. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van pár ilyen szőrszálam ami kicsit hosszabb mint a többi és sötétebb.Én szemöldök csipeszel szoktam kihúzni utána van mikor visszasenő többet.Viszont a borotválást v. gyantázást hanyagold attól az összes megerősödhet.
2009. aug. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!