Szerintetek nem k. ás, ha túlzásba viszem a miniszoknya viseletét, ill. a dekoltázst, csak nyáron? 17 éves vagyok
Ha nem látszik ki a feneked és majdnem a melleid is egyszerre, hanem éppen hogy már mindet jól takar, akkor nem k.rvás.
Szerintem
21/L
Az, hogy egy ruhadarab szexi, nem egyenlő a mini szoknyával és a mély dekoltázzsal.
Az, hogy valaki milyennek ítél meg téged, elsősorban a viselkedéseden múlik, de ha valakivel egy futó pillanatig találkozol, a külső megjelenésed alapján alkot majd képet rólad.
Szexi benyomást nem feltétlenül csak "kirívó" öltözködéssel tudsz elérni. Pl. egy magas sarkú szandi már önmagában csábító. Ha hozzá rövid szoknyát és egy szép felsőt (mondjuk libbenős vékony anyagból készültet)veszel fel, akor amellett hogy szexi vagy, ízléses is leszel.
Szexi lehet egy pillantás, egy kéztartás, egy illat, a haj meglendítése, vagy az, ahogy a középső ujjad a nyakadhoz ér.
Egyébként manapság egy egyszerű pólóval viselt szép ékszer sokkal divatosabb, mint egy mélyen dekoltált felső. A mini pedig mindig divatos (válság idején állítólag még népszerűbb) :)
DEhogy leszel k_rvás,én sajnos nem találkozok ilyen szép lányokkal mint te,főleg,hogy még a hajad is hosszú....hm
Kivágott felső és miniszoknya nekem konkrétan ez a gyengém,ritkán látok ilyet bár már egyre többet,hál istennek de még mindig kevés ilyen szép lányt.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!