Melyik szeszín tetszik jobban a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Szép barna árnyalatok
Zöldes árnyalatok
Kékes árnyalat
Kék és Zöld
Szűrkés
Zöld és barna keveréke
2012. nov. 19. 19:57
4/10 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés? Amelyik tetszik olyat festesz, vagy mi? Különben a férfiak nem tudnak különbséget tenni ezek között, amiket leírtál, meg nem is érdekli őket ennyire részletesen. Legfeljebb annyit tudnak, hogy kék vagy zöld vagy barna, de lehet hogy még ennyit sem, ha nem nagyon különleges.
5/10 anonim válasza:
Átlátszó, tehát pálinka vodka
20/F
7/10 anonim válasza:
Én a kékes zöldet szeretem legjobban nekem is olyan
8/10 anonim válasza:
tökmindegy.
és mit csinálsz, ha pl. neked barna szemed van, valaki meg azt állítja, hogy neki csak és kizárólag a kék tetszik? kiműtteted és beteszel egy "megfelelő" színű üvegszemet..? vagy hogy?
nekem az összes szemszín bejön. (tetszett már kék szemű és barnás-zöldes, barna szemű lány is...) nem azon múlik, de tényleg nem.
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló,lehet téged nem,de másokat igen. -_-
2012. nov. 22. 19:35
10/10 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy a 7. kivételével mindenki azt írta, hogy mindegy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!