Szalagavató kb mennyibe kerül?
Nálunk az ünnepségeken viselt egyenruhát kellett felvenni tűzésre, szóval az ingyen volt( Még elsőben csináltattuk 20 ezerért kb)
A szalagavatóra a ruhám egy Zara ruha volt, rózsaszín, övvel, amit 700 forintért vettem turiban.
Nem sminkeltettem, kisminkeltem én magamat, füstös szemem volt, műszempillával( a műszempilla 1500 ft volt kb, de magamnak tettem fel)fodrásznál sem voltam. Pár kristályt vasaltam bele a hajamba, ami 600 ft volt 10 db.
Az osztálytársaim nagy részének kb: próbafrizura, próbasmink, aztán a végleges smink, a végleges haj(aznap amikor a szalcsi volt), koktélruha(10-30 ezer között) alkalmi cipő (kb 10 ezer), műköröm.
én most szalagavatózom, összeszedem neked:
a keringőruhám: 20ezer
a keringőhöz cipőm: 3ezer
keringőtanár: 3000 (+ valamennyi terembérlésért)
osztálytánctanár: 3000
osztálytánchoz jelmez: 2500
lánytánc (ez speciális, ez a költség neked valszeg nem lesz): 2500
lánytánc jelmez: 2000
bevonuló koktélruha: 15ezer
fekete magassarkú: 5000
plusz a fiúk nyakkendőjével azonos színű kiegészítő minta: 1000
fodrász: 2000 + 500 a próbahaj
smink: 3000
+ még az egész családnak fizetem a szalagavatós jegyét (18ezer)
+ afterpartyra jegyem (1000)
ezeket add össze, nem százezrek, de azért nem is piti összeg :))
nekem tavaly volt.
keringő ruha: 5900 . szerencsére nem volt drága viszont nagyon szép, igényes ruhám volt :) tudok róla képet mutatni. nagyon jól kifogtam szerencsére
pánt nélküli fehér melltartó: 4000
cipő: vettem egyet 2000-ért de a végén kölcsön kértem egyet és abban voltam
hajdíszek: 1500
fodrász: 3500
smink: 1000 (ismerős)
meghívók: kb. 5000
osztály tánc ruha: 3000
after party: felsőt vettem, szoknya volt: 500 ft
after party jegy: 1000
meghívók: 5000
szerintem ennyi
26 000
18 ezer ft a jegyek?4 Azigen. Szerencse, hogy nálunk kicsi a család:D
Akkor amúgy három ruha kell? Az osztálytáncruha az egyenruha?
Ha küldesz képet, megnézem:)
De megnyugodtam. Ezek szerint ki tudom majd én is fizetni szerencsére, nem fogok ott égni, hogy nekünk nem volt rá pénzünk..:D Nyári meló és meglesz:)
második vagyok.
hát nálunk 1500 forint egy szalagavatós jegy. a legszűkebb családom: anya, apa, két húgom. ezen kívül nagyszüleim (sajnos csak ketten, a másik kettő meghalt), a keresztszüleim és a kisfiúk, az egyik unokatesóm és a párja, valamint egy nagynéném --> az 12 ember, és sajnos egy barátnőm se tud eljönni, mivel nekik is mind pont akkor van a szalagavatójuk amikor nekem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!