Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nem csalas, hogy...

Szerintetek nem csalas, hogy hajfestessel mennyit tud valtozni a no? Miert csapjak be a kornyezetet, ezzel az alcaval

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 16:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

lany vagyok,csak nem értettem.

de a 10#valaszolo tetszett,meg aki irta,hogy parkapcsolat vegevel kell a valtozas azzal egyet ertek.

az oszules meg vicc.szerintem a lakossagbol,ha 30%festi oszules miatt.a tobbi mind esztetika

2012. nov. 18. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azért festem mert barna hajjal nem érzem jól magam, alapból utálom a barna színt, a barna unalmas, hétköznapi, cseppet sem illik hozzám.
2012. nov. 18. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:

"a lakossagbol,ha 30%festi oszules"

Gondolod?

Az európaiak átlagosan a 30-as éveik közepén kezdenek őszülni. Ha az ember nem szőke, már pár szál ősz hajszál is feltűnő.

Elöregedő nép vagyunk.

Szerinted Magyarországon melyik csoportnak nagyobb a létszáma?

1-34 év közötti nők

vagy 35 és a halál közötti nők?

Lehet, hogy a nők többsége nem az ősz hajszálai miatt kezdi festeni a haját,

DE az fix, hogy egy bizonyos kor már "kényszerből" festi, mert nem akarja, hogy látszódjanak az ősz szálai.

Ó, és a 30-as évek közepe az átlag.

Nem vagyok harminc és őszülök. S egyre feltűnőbb, mert sötétbarna vagyok (és jelenleg még festetlen).

2012. nov. 18. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Én már most őszülök, 17/f
2012. nov. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!