Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nem csalas, hogy...

Szerintetek nem csalas, hogy hajfestessel mennyit tud valtozni a no? Miert csapjak be a kornyezetet, ezzel az alcaval

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
én úgy vagyok vele, ha valakinek nem áll jól az eredeti hajszíne akkor festesse be, és azzal sincs gond ha valaki más okból festi be, pl jobbantetszik neki a szőke, vörös stb. meg ugye van aki korán őszül, szerintem érthető ha festi. én is festem a hajam, eredetileg szőke vagyok (sötétszőke), de nem áll jól, kislányos a fejem tőle, meg olyan seszínű, ezért áttértem a sötétbarnára, sokkal szebb tőle az arcom, és kinézek annyinak amennyi vagyok, bár még néha így is kérnek tőlem személyit. 23/L
2012. nov. 18. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem csapjuk be. Párkapcsolati változás, vagy valami új változás előtt szoktunk ilyet csinálni, vagy csak egyszerűen átfestetjük a hajunkat!
2012. nov. 18. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Miért férfiak nem festethetik a hajukat? Ők nem "csapják" be a környezetüket?

Ennyi erővel a smink és az alakformáló ruhák (fehérneműk! -> push-up melltartók) ellen is tiltakozhatnál! Az nem ugyanúgy "becsapás"?

2012. nov. 18. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha neked is őszülni kezdene a hajad már 18-19 évesen szerintem lenne nagyobb bajod is annál mint ezen gondolkozz.... így könnyű ítélkezni..
2012. nov. 18. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Sőt már ha karcsúsított varrású a ruha az is sokat változtat :D szerintem nem csalás, egy komoly kapcsolatban nem azért kell szeretni a másikat hogy milyen színű a haja, ha festett hajjal tetszik meg és utána már problémát okoz akkor nem is szeretted meg szóval mindegy. Ha megszereted nem ez fog érdekelni.
2012. nov. 18. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
40%

:D ez röhej. Te nem tennéd magad szebbé, ha megtehetnéd?

Egyébként meg a legtöbb festett hajú nő nem szép, mert sárga vagy fakóvörös vagy fekete a hajuk. Nagyon kevesen találják el azt a színt, ami valóban megszépíti őket. És ugye az is lenő, az meg már nem is olyan szép, ha van 2 centis lenövés.

2012. nov. 18. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Ez nagyon vicces.

A ruha mintázata is becsapja az embert, van , ami véknyít, karcsúsít, esetleg kövérít picit.

Ne öltözzünk fel se???

A magassarkútól hosszabbnak tűnnek a lábak.

Jézusom.... a nők általában próbálják kihozni magukból a legjobbat.

Én mindenkinek ezt tanácsolnám!

2012. nov. 18. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

ennyi erővel járjunk meztelenül ,szőrösen, a hajunkat se vágassuk le ne fürödjünk stb.

hiippi vagy ba*zod?

2012. nov. 18. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
ez a kérdés vicc??? vagy van olyan ember, aki tényleg ennyire sötét??? tényleg jöhetne már a világvége....
2012. nov. 18. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
nem csalás. Én egyszerűen azért festem a hajamat, mert nem passzol hozzám az eredeti színem. Mindenki szeretné magából kihozni a legjobbat, gondolom te is fiúként (már ha nem leányzó vagy :D)
2012. nov. 18. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!