én úgy vagyok vele, ha valakinek nem áll jól az eredeti hajszíne akkor festesse be, és azzal sincs gond ha valaki más okból festi be, pl jobbantetszik neki a szőke, vörös stb. meg ugye van aki korán őszül, szerintem érthető ha festi. én is festem a hajam, eredetileg szőke vagyok (sötétszőke), de nem áll jól, kislányos a fejem tőle, meg olyan seszínű, ezért áttértem a sötétbarnára, sokkal szebb tőle az arcom, és kinézek annyinak amennyi vagyok, bár még néha így is kérnek tőlem személyit. 23/L
2012. nov. 18. 16:59
2/14 anonim válasza:
Nem csapjuk be. Párkapcsolati változás, vagy valami új változás előtt szoktunk ilyet csinálni, vagy csak egyszerűen átfestetjük a hajunkat!
2012. nov. 18. 17:03
3/14 anonim válasza:
Miért férfiak nem festethetik a hajukat? Ők nem "csapják" be a környezetüket?
Ennyi erővel a smink és az alakformáló ruhák (fehérneműk! -> push-up melltartók) ellen is tiltakozhatnál! Az nem ugyanúgy "becsapás"?
2012. nov. 18. 17:08
4/14 anonim válasza:
Ha neked is őszülni kezdene a hajad már 18-19 évesen szerintem lenne nagyobb bajod is annál mint ezen gondolkozz.... így könnyű ítélkezni..
2012. nov. 18. 17:20
5/14 anonim válasza:
Sőt már ha karcsúsított varrású a ruha az is sokat változtat :D szerintem nem csalás, egy komoly kapcsolatban nem azért kell szeretni a másikat hogy milyen színű a haja, ha festett hajjal tetszik meg és utána már problémát okoz akkor nem is szeretted meg szóval mindegy. Ha megszereted nem ez fog érdekelni.
2012. nov. 18. 17:21
6/14 anonim válasza:
:D ez röhej. Te nem tennéd magad szebbé, ha megtehetnéd?
Egyébként meg a legtöbb festett hajú nő nem szép, mert sárga vagy fakóvörös vagy fekete a hajuk. Nagyon kevesen találják el azt a színt, ami valóban megszépíti őket. És ugye az is lenő, az meg már nem is olyan szép, ha van 2 centis lenövés.
2012. nov. 18. 17:35
7/14 anonim válasza:
Ez nagyon vicces.
A ruha mintázata is becsapja az embert, van , ami véknyít, karcsúsít, esetleg kövérít picit.
Ne öltözzünk fel se???
A magassarkútól hosszabbnak tűnnek a lábak.
Jézusom.... a nők általában próbálják kihozni magukból a legjobbat.
Én mindenkinek ezt tanácsolnám!
2012. nov. 18. 17:46
8/14 anonim válasza:
ennyi erővel járjunk meztelenül ,szőrösen, a hajunkat se vágassuk le ne fürödjünk stb.
hiippi vagy ba*zod?
2012. nov. 18. 18:26
9/14 anonim válasza:
ez a kérdés vicc??? vagy van olyan ember, aki tényleg ennyire sötét??? tényleg jöhetne már a világvége....
2012. nov. 18. 18:26
10/14 anonim válasza:
nem csalás. Én egyszerűen azért festem a hajamat, mert nem passzol hozzám az eredeti színem. Mindenki szeretné magából kihozni a legjobbat, gondolom te is fiúként (már ha nem leányzó vagy :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!