PASIK! Max. Hány kilós csajjal járnátok?
Vegyünk egy átlagos magasságot, 165-170 cm, mert azért ugye egy 190 centis csajnál a 60 kg kevés...
És ha lehet, írjatok légyszi életkort is!
"100 kilós csajt tudnál szeretni? Ugye nem. "
Szerinted, ha egy nő 100 kilós, akkor őt senki sem szereti???????
"100 kilós csajt tudnál szeretni? Ugye nem. Na, akkor eszerint válaszolj, köszi."
Biztos nagyon fiatal vagy. Majd később - ha szerencséd van - rájössz, hogy az őszinte, igazi szeretetet nem a kilók száma határozza meg.
Ha 95kg vagy akkor egy 130 kilós palit kellene magadnak keresni, nem? Egy ilyen Woody Allen mellett nem néznél ki jól.
Szóval most mekkora ember ir be neked hogy hány kilós nő max, nem mindegy.
Szia!
Egyik barátnőm 95 kg és mégis van barátja már 3 és fél éve. Biztos neked is lesz egyszer barátod ne aggódj! :)
De szerintem is igaz az, hogy a szerelemben nem a kg-ok számítanak! Csak az a baj, hogy sok pasi mégis a vékony lányokat szereti.. 21/L
nulla tisztelet sincs benned. se a saját nemed iránt, se a férfiak iránt, se magad iránt. nagy hiba.
a másik: miért írsz ki ilyen kérdést, ha teljesen lefosood a válaszokat, csak a saját igazad hajtod?
süppedj bele az önsajnálatba, meg a gizda pasik iránti utálatba nyugodtan,de nekünk ne kelljen ezt bámulnunk, mert baromi szánalmas.
én nem tudom meddig mennék fel, mert nem az a fontos, hogy ki hány kiló.
de nekem tetszenek a teltebb csajok
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!