Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a haj scene/emo (vagy mi)...

Ez a haj scene/emo (vagy mi) frizurának tűnik?

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik, csak ahogy néztem hasonlít a fentebb említett frizurákra.

23 éves vagyok, de jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál.

A szemem általában ki van húzva. Hihetnék, hogy ehhez a "csoporthoz" tartozom?

2009. aug. 15. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez határozottan olyan frizura. De szerintem k*rva jó. =) Attól, hogy nem vagy emo, meg semmi más, nyugodtan csináltathatsz ilyen hajat szerintem.
2009. aug. 15. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez/ezek a stílusok nem csak a hajviselettől függnek, hanem az öltözködéstől, a kiegészítőktől és a viselkedéstől. Ha ilyen a hajad, de nem full feketébe öltözöl és nem vágsz siránkozós arcot nem fognak mondjuk emosnak nézni. egyébként meg engem nem érdekelne, ha ez a haj tetszik, hát legyen ilyen
2009. aug. 15. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
nekem ugyanilyen hajam van, de ki nem állhatom az EMO-kat:D de nemis tűnik annak ilyen hajjal. sztem tesem tűnnél.
2009. aug. 15. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a piros csíkok nélkül ez egy teljesen normális, átlagos haj, ami amúgy nagyon jó és dögös:)
2009. aug. 15. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
manapság mindenkit leemoznak . szerintem ha ilyen hajat szeretnél akkor legyen ilyen hajad nyugodtan:D
2009. aug. 15. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nemsokára 24 leszek, és ugyanilyen frizurát néztem ki magamnak :)

Szerintem ha megcsináltatjuk, egyáltalán nem kell attól "tartani", hogy csoportba sorolnak minket (ha mégis, hát akkor tegyék, az a lényegen nem változtat).

Egyébként szerintem ha az öltözködésedben másmilyen vagy (nem a tipikus emo- tini cuccokat hordod), akkor csak ahajad meg esetleg a sminked miatt nem néznek majd emo-nak.

(Biztos jól áll majd nekünk is ez a haj :) )

2009. aug. 15. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp lesz, aki leemoz, mert már azért is megkaphatod, ha feketével van kihúzva a szemed..

De ezzel ne törődj, marha jól néz ki a haj (:

2009. aug. 17. 00:59
 8/10 anonim ***** válasza:

hát azért azt nem mondanám, hogy emo/scene.

csak egyszerűen van benne pár színes csík.

2010. júl. 20. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
átlagos haj, legalábbis nőn biztos. piros csík meg csak dob rajta, nem emosítja.
2010. aug. 19. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
attől hogy feka két pink tinccsel nem lesz se emo se scene se kalapos borső :D
2011. júl. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!