Ritkítsam meg a szemöldököm fiú létemre? Hogyan csináljam? Kép.
Kozmetikushoz ciki elmenni? Hogyan kell formázni? Borotva, gyanta, csipesz? 19F.
Nekem is hasonlóan dús, ezért én is járok rendszeresen kozmetikushoz szemöldök szedésre. :) Tök jól ki szokta szedni, szépen megcsinálja az ívét is, és rendesen el is vékonyítja amennyire kell, hogy szép gondozott legyen és ugyanakkor fiús is maradjon, de látsszon, hogy szedve és ápolva van. :)
Én ugyanígy megkérdeztem a környezetemben lévő csajokat, hogy kiszedjem e, és a 80%-uk azt mondta hagyjam úgy ahogy van. De csak elmentem aztán kiszedetni, és meglepődtem, mikor azok a csajok is megdicsérték, hogy sokkal jobb lett, akik előtte a dúsra szavaztak. :)
Ha szeretnéd egy kicsit ritkítani, vékonyítani, bátran menj el kozmetikushoz, ő profin formára szedi neked.
Jobban jársz, mintha magadnak próbálgatod, és véletlenül elrontod. Ráadásul magadnak elsőre beállítani a formáját, gyakorlat nélkül elég reménytelen. Ha viszont párszor kiszedeted kozmetikussal, utána már magadnak is könnyebb lesz szedni, mert mindig csak azt az egy-két szálat kell kiszedegetned, ami éppen kinő.
"Kozmetikushoz ciki elmenni?"
Egyáltalán nem ciki!
Egyszer menj el, és meglátod, hogy nem nagy dolog. Más fiúk is rendszeresen járnak kozmetikushoz, és nem csak szemöldökszedésre, hanem arckezelésre, és gyantázásra is. Ez ma már nem számít meglepőnek, vagy kirívónak, hisz mondhatni alap dolog. Nagyon sok fiú eljár kozmetikushoz, akik szeretik magukat ápoltnak érezni, és ez így is van rendjén, a csajok is szeretik, ha ápolt egy fiú. A kozmetikusnak sem lesz egyáltalán meglepő, ha elmész hozzá.
Kozmetikushoz járni a fiúknak sem ciki, viszont csúnya pattanásos bőrrel, meg sűrű bozontos gondozatlan szemöldökkel, ápolatlanul mászkálni már annál inkább az.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!