Ritkítsam meg a szemöldököm fiú létemre? Hogyan csináljam? Kép.
Kozmetikushoz ciki elmenni? Hogyan kell formázni? Borotva, gyanta, csipesz? 19F.
jó ez így, ahogy van.
pont megfelelő. :)
ha meg mégis rád törne, hogy márpedig ritkítani szeretnéd, akkor ne te magad ess neki, mert könnyen előfordulhat, hogy ki kell dobnod az agyvelődet az ablakon - akkor inkább menj kozmetikushoz. (igen, nyugalom, láttak már férfiakat, nem fognak kiröhögni.)
Úúúúúúristen ne merd kiszedetni!! 16/L
Amúgy beleszerettem a szemedbe, és azok a szempillák... :)
csak a borotvát ne :D Azzal nem szabad :)
Szerintem így még jó.Mivel barna típusnak látszol,ezért szerintem beleillik a képbe.Ez még nem vészes.
ez egy ritkított verzió amúgy. 1 hete nekiestem csipesszel, ami elég fájdalmas volt, de lehet h csak béna vagyok.
köszi a válaszokat!
Hogy lesz? tetováltatva??? Jesszus nehogy már bedölj neki....
Aki azt írta luxus a szemöldök szedés kozemtiksunál az ne tudja mennyibe kerül. Nálam 500 Ft pedig buda 11ker. nem hinném hogy nincs 3 hetente 500 Ft-ja a legtöbb embernek erre, de gondolom a kedves válaszoló elcigizik napi 700 Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!